Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjoooo kad mi se primakne otpozadi haman tablicu da mi poljubi, pa još duga svjetla upali, e too su trenuci kada bih volio imat kakav pištolj samo da mu u gume pucam eto, i malo u haubu....
@nistavamnevalja a mozda da se sklonis iz lijeve trake ( ako je u pitanju auto put i brza cest). To bi bilo po zakonu, a ne da se drzis lijeve trake ko pijan plota, a ona sluzi samo za preticanje
@asfsgsf Gledaj sto KILAVCI pucaju minuse, pun qrc takvih KILONJA ima sto voze 30 kmh lijevom trakom, zbog takvih najvise guzvi ima, ne mozes uhvatit zeleni val, nabije se u lijevu traku i ponasa se kao da je sam samcat u njoj, pa vise takvi mamlazi izazivaju nezgode nego ljudi sto voze normalno 50-65 kmh koliko je i ogranicenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve sami grmalji!
Problem je što se mi koji doslovno živimo na cesti (poslom ne dosadom) i vi koji vozite dva puta sedmično jednostavno nikada nećemo razumijeti.
Podrška i brz oporavak za 1921.tv ekipu. Pobjeda za šefa Odovića i 1921.tv ekipu!
Balijasi ne znaju vozit - samo prave saobracajke.
za balinčad su samo kamile i koze.
https://urbanfeniks.net/ekskluzivno/98-u-osinje-gnijezdo-ne-diraj
Ma jel ovo krenuo u svatove ??
Šteta što neće biti izvještaj sa utakmice u Tuzli zbog ovoga :(
pa vidi ovog pezoa, sav se izguzvo
pijani svatovi
Ovo danas ne treba nigdje izlaziti sa autom, svako malo sudar
Ja reche maloprije - Balija nezna vozi, to je uzrok ovih silnih saobracajki.
a ti ne znas odvojit (ne zna)
@UbijteBakira Jebbo ti balija kompletnu familiju bolesnu, otkud ti znaš ko je u ovim autima
U sarajevu ima više sudara i izgorenih auta nego u cijeloj Federacija zajedno,u čemu je problem?
Hajde malo sjedni i razmisli što
Dobro su se natakarili...