Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reforma policije entiteta RS!!!!!! od 7000 policajaca u entitetu RS Bosnjaka je 300. Prema ustavu rs Clan 97. mora se popuniti prema popisu iz 1991 godine !!!!!
Nije tragikomicno, samo je tragicno.
Mislio u Gračanicu pa pomiješao nazive.
Gradačac je mala sicilija
Majmune nije problem više droga ni oružje nego ko štiti i pokriva te iste
Poranili zoru prevarili
Druže daj ostavku
Tragom poruka iz ubicinog telefona.... loš spid sa otrovnim neuroanestetikom koji se daje velikim životinjama loše utiče na kreatinom udarene kockaste glave.
Samo u Sarajevu da se racija napravi u shisha barovima i tzv. lijevak na cesti i pretres svakog auta, trebao bi sleper doći da odvuce oruzje. Svaki treci nasmrkan i naoruzan hoda