Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Direktorica nije pokazala zainteresovanost jer nije povrijedjeno dijete koje pohadja tu skolu. Ovu rospiju nabiti s noge na nogu i poslati na biro do kraja jadnog joj zivota. Fuj stoko!!!
2022 godina mi nismo u stanju napraviti golove kvalitetne i ograde na skolskim igralistima. Siljaka na ogradama oko skola mali mlion. Jel vas sramora vladajuci? Mreze na golovima su pojam
zna se ciji je kadar i od toga nema nista
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kada ce debili nauciti da golovi i kosevi moraju biti fiksirani?? Pa nije prvi put da se događa ovakva stvar. Zasto prepustaju slucaju??
Zato sto su na funkciji podobni a ne sposobni.
Sto je najgore konstrukcija je isprva bila fiksirana, nekoliko puta ova stoka od djece su je izvaljivala i popravljana je. Prije koji dan opet razvaljena i neko je bio spustio na pod da ne bi došlo do ovoga međutim nažalost opet je neko podignuo. Užas stvarno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Skola se ne nalazi u Vogosci. Mjesto je Kobilja Glava. Igraliste ne pripada skoli. Malo tacnije informacije saljite i malo manje lazi sirite.
Zar niko od nadležnih neće da propiše i jednom za svagda fiksira te stative dok svake godine čitamo iste vijesti, često i sa fatalnim ishodom?
direktora škole bira v7jeće toditelja
Ovaj go... Ovo je BiH☹️
e hebbem mater vise i ovim golovima i inspekcijama. koji je ovo slucaj po redu da konstrukcija hebbenog gola nekog ubije pored tolikih ankera tiplova uraca palaca. zar nakon jednog slucaja nije se mogo donijeti kakav propis da se to pricvrsti
I ovo malo djece u današnjem vremenu koje pstave telefone i tablete i izađu napolje da se igraju, umalo bez glave ne ostanu. Općino SRAMOTA!
Treba zabraniti metalne konstrukcije na igralistima. Plastika i nista drugo.
Koliko još djece mora nastradati na ovaj nacin? Djecaku želim brz oporavak, nadleznima zatvor.
To je kad vam SDA napravi igraliste. Dobijete mjesto opasno po zivot svoga djeteta. U KS imaju veliki pad u odnosu na izbore 2018. sto ce nadam se rezultirati njihovim padom i drugdje. Cast naravno pojedinim clanovima SDA jer nije sve crno niti bijelo. Evo jedan crni. Memic je djeci na Ilidzi napravio igraliste na kome poslije kise bude ogromno jezero pa djeca jadna nekim letvama tjeraju vodu...sta reci?
Igraliste je bilo odlicno i bar su ga napravili za razliku od drugih opstina. Samo sto odgoje djecu tako da pokidaju sve sto se moze pokidati na igralistu i onda kada se ovo desi krive opstinu. Pohadala dam ovu skolu davno. Poslije skole se islo pravac kuci nema svracanja nigdje tada je sve bilo uredno nikad nista nije falilo na igralistima pored i oko skole. Jer se islo za vrijeme fizickog pod nadzorom ili te roditelj odvede nakon nastave.
koliko djece mora stradati da glupani shvate da golovi moraju biti fiksirani???
Nije problem da se naprave kvalitetni golovi... Problem je u tome sto to niko ne obilazi gdje tehnički pregled nažalost toga nema i zbog toga se to i dešava...Nije prvi slučaj!
Pa dobro hoće li ovo prestati više? Svake godine po jedno dijete pogine. Sve vam j.... jesmo li mi debili, šta smo? Svako normalan na tuđim greškama uči a mi ne možemo ni na svojima.
Ovi golovi ispred skola su takva glupost i ogromna opasnost posebno za djecu, naravno za sve, treba ih podhitno ukloniti ili barem zavariti, odnosno na neki nacin fiksirati, kako se ne bi mogli odvojiti od osnove. Ogroman broj ljudi je od ovoga stradao, cak i odrasli ljudi, omladina.
To vam je dala sda za koju ste glasali
khm direktorica je za sdp khm
Hajmo sada svi kritikovati vlasti!!! A niko nece reci da na svim igralistima dolaze tinejdzeri pa i odrasli koji namjerno odvale, uniste, pokvare, isaraju sve sto se moze unistiti. Gospodo, nisu svi problemi u vlasti nego u nekulturi naseg naroda i odgoju kakav jeste.