Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro promjenite vise zakon, sklonite odmah vozilo sa ceste ako je utvrdjena okolnost zbog cega se desilo, ko je kriv itd. Ovako par sati zbog utvrdjivanja stepena povreda. Grad ne moze da funkcionise normalno a ne svako malo sa ovim situacijama.
Kako me nervira sto zbog nekoga pati hiljade vozaca. I kad se desi neki lagani sudar odma policija se zove blokiraju se 2 trake guzve 5 kilometara. Hitno treba uvest neki zakon da se policija ne smije zvati i da se vozila moraju skloniti u slucaju laksih sudara. Napravis par fotki popunis obrazac i svak svojim putem
Kako ces znati je li steta ispod ili iznad 1000KM? Pa nije svaki vozac katalog rezervnih dijelova da zna.
Kazu da je kombi udario pjesaka koji je smrtno stradao i iz tog razloga je zastoj trajao satima. Poatoji nekoliko alternativnih outeva da se zaobidje ova lokacija ali policija kod nas nikada nece to raditi i inda imamo stanje kao danas.
6 sati uviđaj. Fuj
tehnicki peegled, tehnicki pregled, tehnickinpregled po milion puta tehnicki pregled nije formalnost to mora da se propisno radi!
gledajte samo koliko su neki glupi iz kamiono za volanom koristi mobitel i patnju drugi a klix do jos daje u javnost i podupire narod na to! a sta ocekivati od zemlje puscu ga dok necrknem
Kao prvo nije kamion, nego autobus! Kao drugo, jasno se vidi da je slikao suvozač- u ovom slučaju putnik...
arapi vozili, tako je kad im rentas vozilo
Jer mi inace vozimo bezprijekorno?? LoL
Vrijeme je za referendum da se kinezima dadne da naprave 5C za godinu dana.
Dadne?
Al kako?
lijepo se sparii
Ovog baš privlači zelena boja