Komentari (383)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E svasta sam na klixu procito, al ovo jos nisam ; "Zvijezda Crne Hronike" hahahah
Što je najgore, to je i tačno...
Pa gdje je ta specijalna jedinica FUPa da brzo odgovori
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Roknut' pseto na ulici!
Gdje ti živiš...Mi živimo u demokratski uređenom društvu...Postoje procedure...Niko nema ovlaštenje za tako ubijanje jer to bi izazvalo haos...Treba ga uhapsiti, suditi mu, ponovo smjestiti u zatvor i ubuduće puno bolje čuvati...Biće mu dovoljna kazna život bez slobode...
SDA njega stiti vidis da hara godinama, a na slobodi, tuzioce i sudije hapsiti odma !!!"!Q
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ovog treba na sred Baščaršije vješat pred narodom
sabrana djela hahhhahh pisao je djecije pjesmice
Joj kad Vlasi krenu moralne drzati, a nema vecih sanera, krimosa i ubica, koji bi i rodjenu mater zaklali za pare. Komadali su se medjusobno po Zagrebu, glave su se nalazile po Beogradu, a sad ovdje drze moralne? Svi su "krimosi" ko im stoji na putu, a po njemackoj statistici za krimose, Vlasi daleko najveci krimosi iz regije.
"Bosnje iz uze Bosne islamisti, Sandze iz sire Bosne alkaponci, Hrvati krvolocne ustase, Siptari dileri droge i trgovci organima, a mi Vlasi zlatni"?
Naravno, tu je i ono "kako je to titina milicija rjesavala", naravno "zaboravljajuci" da je Arkan ne samo titinog ili bolje reci prije toga, drazinog generala sin, nego da je Arkan titin pionir kojeg su titini "zlatni momci" iz Sumadije ne samo obucili, nego i placali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sandzacki alkapone
@KSAhunterr - nemaš pojma! Gledaj svoja posla!
@KSAhunterr - EKI!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
uh koliko je maša policija jaka. nema dalje kad treba snimat Slućajeve x najgluplju emisiju na svijetu onda su na terenu ne bi li ih jaro vidio na televiziji. Kad treba raditi za cvaju ga možeš jeba🖇at
Tip je kreten, pistolj u zatvoru??? Ocigledno je truho sistem, ulovice ga a onda .... bolje mu je da sebi tim pistoljem presudi.
onda ne bi dobio nagradu od Zukića.
Kako je krenuo, do godine je jedan od predsjednika
sad ce ga brat jala opjevati🤣🤣🤣
U titina vremena milicija bi mu pomila rebra i zube a jaja okacili da ih sam sebi lize. Jb. vaku demokraciju i vladavina prava da niko nema vise straha od policije.
Je*o te i Tito i demokracija.
a u naša Caco bi mu izvadio grkljan
Sejfovic je prezime iz Sandzaka i nije tesko pretpostaviti gdje se sada nalazi doticni
Širi se kad iza njega je raja!
kakav takav ima oruzije u zatvoru...haloooo u zatvoru ima.pistolj...
pa jarane ovaj momak je napo GUZONJE i BANKARE pa shebo smrada milicajca koi hi čuva. Što če ovaj momak u zatvoru? OVoje borac što konta tko nas hebe umozak i pravi hamalima.
"Sabrana djela" - Znao sam da ce i on postati pisac jednog dana 😂
Divlji zapad. Ovo nam je naša borba dala. Puuu, da mi je samo otići iz ovog ludila.