leechild
Spol
Muški
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Ne
Registrovan
18.09.2014.
Komentari
56
Komentari korisnika
KAKO TO PREVODITE LEVATI, COVJEK JE REKAO MORAO SAM IZACI IZ SVLACIONICE JER SU ONI TAMO POLUDILI... Neprofesionalno
to je mafijaški sdp. df je uzeo njihove pozicije i sada će ih jebati momački. zato sada strahuju jer ode njihova priča u bezdan. kada df počne raskrinkavati njihov kriminal neće imati šta prigovoriti dfu.
sta zna skutorija sta je turizam
ma samo naprijed samere pusti bagru sta prica
Sejfovic je prezime iz Sandzaka i nije tesko pretpostaviti gdje se sada nalazi doticni
SDA protiv Alije Alija Izetbegovic o Titu; "Vi znate,mi ovdje ni ulicu koja se zove po njegovom imenu nismo nikad predili,mada smo to mogli da uradimo.Prosli smo kroz vrlo tezak period kada je bilo takvih zahtjeva.Mi to nismo dali.Nisam ni ja dao.Jednostavno,ne smatram da historija pocinje od nas."(OBN, "Telering",23.07.1998.god.)
Ne moze Rogatica vladati opstinom Centar ili glasajte pa neka vam i vlada.
to je samerova prednost zato ga svi kandidati i miniraju, kidaju mu plakate, podmecu, nazivaju ga svakakvim imenima jer znaju da je lik uspjesan u zivotu i da to narod moze prepoznati i glasati za njega
Samer je gigant, pri put da vidim da nekoga SDA opstruira kroz deranje plakata i davanje raznoraznih nadimaka, a pobjegli su od onoga da je "podvala" Bošnjacima. Samo udri Samere, vidiš da su se sjebali i počeli pakete za svog Ajnadžića dijeliti.
Ako te podržava Amel Tuka onda te trebamo podržati i svi. Sam kaže da si ti jedini koji mu je konkretno pomogao i svaka ti čast Samere.