Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba malo vise kulture u saobracaju...pjesaci kao ravnopravni ucesnici u saobracaju ne shvataju kako kobni mogu da budu njihovi postupci....ipak, bez obzira na sve ....najsigurnije ce vozac kamiona da snosi posljedice.
Ne znam za ostale gradove a vala brate kroz Tuzlu niko ne šljivi prometne znakove, semafore, pješačke... Pješaci ko grdela sa Discovery-a prelijeću cestu, hodaju po\' po puta. Dobro pa nije svaki dan bar 1 pješak pogažen.
pretrcavati cestu! nasim vozacima ako ih smijem tako nazvati treba dosta dosta lekcija dodatnih da nauce da kad vide pjesaka kako zakoracuje na zebru, da zapravo treba stati a ne zgaziti ga ili mu psovati majku! a narocito u tuzli gdje su vozaci jako nekulturni! brcko je po tom pitanju medju najboljima u zemlji!
Prvo treba političare streljat što nisu napravili dovoljan broj prijelaza, nad i pod cestnih prolaza, staza i ograda. Onda treba uvesti zakon da vozač ne odgovara za gaženje pješaka ako isti prelazi cestu gdje nije dozvoljeno.
U svakom pravcu po 3 trake, ograničenje 70, tu samo budale prelaze, a ima ih puno, svaki dan
Nije mu mudro bilo pretrčavati cestu na tom dijelu...