Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja idiotska razmišljanja, svi odreda, curu je ubio ubica, a ne bošnjak, srbin, hrvat ili jevrej. Zar će se bošnjaci ili hrvati osjećati bolje ako se otkrije da je ubica pripadnik drugog naroda, fuj, fuj, fuj i fuj
@Tufahir a ovi "novinari" kako je moguće da policija nema ništa konkretno, pa zatvoriti treba i onoga ko je objavio vijest a otpustiti iz policije onoga tko dojavljuje vjest neovlašteno. Eto trebamo ovdje čitati šta to policija sada radi ili ne radi.
Neko ubije curicu u sred bijela dana i nikome ništa, mamu vam nesposobnu. Vi samo znate kačiti kazne za parkiranje.
Koliko ima od slučaja Dženan Memić, pa ubistvo pa nema ništa??? Ha ha ha SDA mafija 29 godina vlada kome čemu sebi i svojoj guzici naravno!
tanki su ovi nasi eksperti oni do podne dva zeca nebi ufatili...
Kako je moguće da 3 godine od ubistva Dženana Memića policija nema ništa konkretno?
Pa gdje su kamere tih savremenih nadzornih tehnologija, gdje su postavljene ?? Ne pisite gluposti kad vecina objekata i nema kamere postavljene, nemaju ni oni koji bi po zakonu morali imati ili imaju pro forme radi a da se njihovi snimci mogu iskoristiti za nesto, veoma tesko jer su najnize rezolucije i postavljene su samo da se vodi da imaju kamere postavljene
Policija i tuzilastvo korumpirano, eto kako!!!
Ko i svako ubojstvo u ovoj drzavi. Ako se pocinioc ne preda nece ga ni rjesiti
sad će sipa baciti koji snimak hapšenja da nam pokažu kako su sposobni. Ima li ijedan segment u ovoj državi da funkcioniše kako treba, osim Amela Tuke ?!
Kad ste već pametniji i stručniji novinari i komentatori hajde fino izađite na teren i riješite to ubistvo ili iznesite neku korisnu informaciju koja će dovesti do traga . Policija u jednoj Americi po 20 godina ne može da riješi slučaj , kad bi to tako lako i jednostavno bilo kao što vi mislite .
Postanimo svjesni da je najvise sto mozemo ocekivati, nakon ovih nekoliko oduzimanja mladih zivota i zagorcavanja istog njihovim porodicama ovog naseg podneblja jeste da se priznanjem zlocina unutar 8 dana brise 50% zatvorskog vremena ...
Znaju lokalni ljudi ko je. Mala je to sredina, sve se skonta vrlo brzo. Ali policiji i sudu trebaju čvrsti dokazi, kojih neće na kraju biti.
@gooUser1567872339 o čemu ti pričaš ? Čuj mala je sredina... Može joj biti neki ljubavnik, može ljubavnica, može ne znam ni ja tko... Znaš li ti koliko i migranata dnevno prolazi tom rutom ? Pa granica je odmah preko brda (cca 300 m)... nikome nije jasno kako je netko po danu mogao to uraditi a da se ne primjeti, što je najgore na tom mjestu često bude policija i bilo tko da je iz općine Ljubuški zna da tu bude policija i sigurno je nebi tu ostavio...
Treba li su joj provjerit krv ima li drogu-lsd u sebi, mozda joj ko ubacio usput u pice u mostaru,, uz tu drogu javljaju se cudne halucinacije..... Nije normalna cinjenica da treba ici iza podne u sarajevo istocno ona se zaputi zapadno u ljubuski-----cekaj il sam ja lud ili nesto propustam..... Koji mozak od policajca ili inspektora moze ovo",,objasniti. -a pazi kamera je snima da seta tuda, dakle nije u gepeku tu dovucena.-imam osjecaj da se iza ovoga krije profesor sa fakulteta njene majke .
Koliko sam ja ukapirao, djevojka je iz Mostara u Ljubuški došla sama autobusom. A onda se pješke uputila do lokacije gdje je likvidirana. To znači dvije stvari: 1. Da je ubojicu lično znala 2. Da je sa njim cijelo vrijeme bila u kontaktu. Znači da su svi podaci u njenom telefonu. Policija je izuzela telefon, ali pošto je u pitanju Iphone ne mogu uraditi ništa (nesposobni).
Razloge ubistva možemo samo nagađati. Ali imam neki osjećaj da je mala bila u nekoj ljubavnoj vezi sa nekim starohanom, bezbeli nekim političarem koji nije htio da se sazna za aferu. Mrtva usta ne govore. Radi se sigurno o lokalcu koji jako dobro poznaje teren. Nije na odmet očekivati da će i lokalna policija stati na njegovu stranu i štititi njegov identitet baš kao u slučajevima Memića i Dragičevića.
I samo bi volio da znam, kakva joj je to mati? Dijete samo sjeda u autobus i putuje od Mostara do Ljubuškog, a da ona ne zna ni gdje ide, ni kome ide, ni zašto ide? Što znači da joj ovo nije prvi put. Naša mati je uvijek znala gdje idemo i kome, u vrijeme kad su mobiteli bili domen naučne fantastike. Kako je moguće da mala makar telefonom se nije javila? Nešto ovdje debelo ne štima...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A jel iko ribara provjerio?
SRSMOTNO ZA POLICIJU ZHK I HNK I FEDERACIJE. PROTESTI SU JEDINO RJESENJE! ISTINA ZA LANU !