Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko joj polomio noge iz preventivnih razloga, reko ako sta kazes mrtva si
@kanki više nije sunita od danas je šita
@kanki ...a zgrada Tuzilastva nema prilaz za invalide
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Novinaru: Ako si u naslov stavio upitnu rečenicu, očekujem da u tekstu odgovoriš na isto. Ili se, valjda, i ti pitaš, kako li je Sunita polomljenih nogu prešla 150 km? Postoji jedna mogućnost: imala je pomagača/pomagaćicu koja je odvezla do Travnika. E sada, postavlja se nekoliko pitanja: kako, zašto i ko je Suniti polomio noge? Zašto je došla baš u Travnik i to da se preda? Poyyy
A naslov je do jaja.
jbt. 21godina Ona vec i do zatvora dogura..koja fatalnost
Neće još dugo ide i ona 2 metra pod zemlju
Ako mogu da dodam šta je moglo I drugo da se desi. Ona mlada, poželjna a on sa parama I ljubomoran. To je formula za to što se desilo I gde su emocije presudile.
@dejan.dikic.5 on starkelja objesenog k. sta ce ono od 55 godina imati ikakvu ljubomoru
Kako da drzavna ustanova nema rampu za invalide? A ministar Ajnadzic se hvali transferzalom, pardon, trotoarom za “ljude koni hodaju u kolicima” po gradu Sarajevu.
cuj kako pa sa ku... na ku...
Jedno je sigurno. Poslije ovih fotografija pare iz budzeta idu za pristupnu rampu.
Na gizove ko i sve ostalo. 😂😂😂
Meni babo vazda kao djetetu vazio sa “polomit ću ti obje noge ako..” pa reko da nije možda on? Jer za ovakvo djelo bi to i uradio, bi sto posto
Kad je na slobodi ? Sutra ? Ok. Welcome to Bosnia.
"Fatalno" Smrdljivo Ciganče iz Turbeta , ubilo zbog sex- maltretiranja papka -picopaćenika !!
Pa niste nam objasnili kako?
Stari narod kaze :u strahu su noge naj brze a njoj su u strahu noge popucale..
Advokat odbrane se zaklinje u njenu nevinost a tuzilac zahtjeva ginekoloski pregled