Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjesto se prikriva, a ubica je musliman. To je odavno takva politika, ko je ne zna, pravi se budala.
Neka počiva u miru. A vi nacionalisti, ekstremisti i ostali potipirivači mržnje dobićete svoje kad tad.
Ti si od onih sto se prave ludi, ili si vec taj. Ako citas vijesti, veoma je rijetko da se objavi muslimanski izvrsilac u prvoj informaciji. Uglavnom je to kao kasnije otkriveno. Ne treba tu puno filozofije.
@antestar55 Smatraš se pametnim ali si u ogromnoj zabludi jer tvoje pameti nema ni na vidiku. U trenutku kad novinari od glasnogovornika Mupa traže detalje zločina on ne smije davati pune podatke o osumnjičenom jer bi zbog presumpcije nevinosti mogao krivično odgovarati ukoliko se dokaže da je osumnjičeni bio nevin. Zbog toga u prvoj vijesti ili nekoliko narednih čitaš samo inicijale.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
http://www.vitez.info/nestali-miroslav-stojak-pronaden-mrtav/
Daj Bože da bude živ,ali vi koji tipkate i komentarisete ovo,niste ništa bolji od tih koji su ili su uradili nešto ovom čovjeku,*ebem vam majku nacionalističku koje god da sste vjere !!!!!
Nadam se da će ga naći, bio je baš ljudina...
Našli su ga, čovjek je mrtav i našli su ga u podrumu od ovog lika što je zatečen u njegovom vozilu. Žalosno, treba tog lika objesiti pod hitno!!!!
@Totenkopf Gdje ces objesiti muslimana, njega neda Incko pa makar da ga je iskasapio.