Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1989 a izgleda ko da je i Vijetnam preživio
Bolje bit Goran Višnjić neg' Derviš Trešnjić 😂
Bio naoruzan pogledom
Kod Smake u stanu se krije najvjerovatnije
Poštena faca
Eto, to su takozvani "kriminalci" i razbojnici koji vrse razbojnistva po naseljima i na obicne ljude, a opet ih uhapse ili saznaju ko su. Nazalost sa takvom pameti rade i u vlasti, tako da se uvjek napravi nekakav negativni kompromis. Da je bogdo da u vlasti imamo pametnih osoba, ne bi bilo kriminala, barem ovog sitnog, koji je opasan za normalno stanovnistvo.
ne nisam ga video
izgleda ko i svi ostali jalijaši! ne vidim razliku
Paul Walker za sirotinju :D
znaci...zna se da nema dokumente, da nije nigdje prijavljen, da se lazno predstavlja...po ovome se vec zna za njega od ranije! zasto ti isti policijski sluzbenici nisu nista ranije poduzeli??? i sta sada, cekaju pomoc naroda?!
.... jes' ljigav .....
A vi inace primate anonimne dojave...kad god sam nesto prijavila prvo ste mene legitimisali pa onda ostalo...ko da mene trazite a ne nekog kriminalca. Stoga, i da ga vidim ne vjerujem da bih prijavila, da glavom platim.
@LeticiaSarajevo e jeste 100% si u pravu...fakat, prijaviš nešto odmah traže tvoje podatke....odjebite
Zašto nema novčane nagrade za informaciju ?
Pa ganjajte ga 😁😄😃
Ni derviši nisu što su nekad bili! Nekad su se držali tekija, a sad krenuli u razbojništvo! :D
Jesam li ga vidio, pitate?