Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema vlasti ! Obisao sam jutros sve to ali na ulazu u Tuzlu jao da ulaziš na šumski put. Oko termoelektrane radovi i kamioni fino onako blatnjavi na cestu . Gdje je tu vlast ? Sirotinju ce pisati za svaku sitnicu al guzonje ne mogu bolje rečeno ne smiju ..
Samo.prilagodis brzinu i to je to. Nema zurbe.
ovo sto ostane u Bosni izgleda da ce ovako zavrsit. Skoro citam da je u Norveskoj prosle godine samo jedna osoba izgubila zivot. Neznam dali je to moguce? Valjda se normalno vozi u normalnim zemljama i imaju se zakoni i sigurno se policija nemoze potkupit za 40-tak maraka.
Mi sad pametni... iskljucite komentare!
Pa iskljucite komentare bogalji
Adela volim teeeeeee
nigdje prljavije ceste u svijetu nema u evropi operes i zaboravis lad si u bosni moras svaki dan i za sat prljavo
ko li je gostovo u Galaxisu prije Srebrenika? vidim ljudi spominju policiju? pa sta ce jadna patrola kad proleti lik 200? za ovo ide presretac il da ga se prati do kuce ako vec ne mozes bezbjedno zaustavit paklene vozace sto jure pod dojmom turbofolka i alkohola
Smanji gas , postuj saobracajne propise i onda nema frke.
3 portala 3 razlicite slike 😁😁😁
jurcanje, eto sta je, uz to, klizavo, sreće pa nije koga nevinog odveo u smrt-sam pao sam se ubio, jbga
ovo sa 60km/h nije koliko je dozvoljeno i tako da mi nije nikoga zao
katastrofa izgidose ljudi