Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije, to treba ukinuti, ako si ciste glave imaj koliko god hoces i sta god hoces. Samo treba samoodbranu relaksirati, odma cemo dobiti rezultate, manje kriminala, kada se moze klosar ohladiti metkom.
@gooUser1574350033 Zasto?
Ja samo neznam kakvo nasilje u Hercegovini???? U dzamahiriji svaki dan netko upucan ili proboden u Bihaću gore objekti a vi pišete o nepostojećem nasilju u Mostaru.ovdje možete sa djevojkom u 3 iza ponoći šetati na one strane i neće ti nitko ni dobaciti.....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Covjek koji je problematican i kao takav ne moze dobiti dozvole, mislim da je isto da li taj covjek posjedovao 1, 2 ili 12 komada oruzja. Tako da ovo nema nikakve veze ni sa cim.
@gooUser1584206134 Da vam dodje copor migranta pred kucom kao u Bihacu, molili bi Boga da imate automatsku a ne pistolj.
Kriva je 1992-1995. Nisu vise toliko naivni...
kako ste glupi,pa koliko je zlocina pocinjeno iz legalnog? nije ni 0,1%
Svasta, zivim u Hercegovini i ne znam kad sam cuo za neku scenu s oružjem, kamo li ubojstvo... Zato me ovakav naslov i tekst cude kao prvo, a kao drugo zasto su razliciti zakoni u Hercegovini i Bosni?
Dao bi svima oruzije sto bi neki narkoman kriminalac imao a ja da nemam da se od takvi odbranim
Naoruzavaju se..moze biti svasta
E jes eto rata 100 %. Proreko si ono što se proriče od kraja rata. Smanji paranoje i tenzije, oguli jabuku smiri se.
evo pola sata pretražujem portale za pucnjave u ercegovini i samo ona na musali u mostaru i u čapljini se pominje. Dok u bošnjastanu, da te Bog lipi sačuva. sda sludi svoj blesavi narod, neda posla ne da para, još oružje da zabrani ccc
U hercegovacko neretvanskom kantonu kao u Teksasu oružje na izvolite, demilitarizujte to da li ste normalni
Imo 1 ili 12 komada isto je. Ako ce pucati, pucace iz 1 , nema 12 ruku. A garantujem da je vecina pucnjava bila iz nelegalnog oruzja.
Dobar Glock 45 na slici
Ne ubija oruzje,ubija covjek!
Nasilje se vrsi nelegalnim oruzjem. Bas rijetko se legalno oruzje iskoristi za krivicno djelo. Lovacko i sportsko oruzje, kao i oruzje za slucaj nuzne potrebe i nuzne odbrane ne vidim zato se ne bi smjelo imati. Idealan svijet ne postoji niti ce nekad postojati... Hipiji zdravo...
Sto je na papiru drzavi je sto na crno tvoje
vama uvijek neko mora bitin kriv.
Cuj u Hercegovini? A u Bosni cvjetaju ruze....ukinut Zakon o drzanju i nosenju oruzja...za ilegalu, godina odmah...
Kakvi moroni žive i dijele ovu državu sa nekoliko normalnih insana pa ne mogu vjerovati