Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može ići samo iz pravca Podlugova prema Brezi. Sarajevo je udaljeno 30 kilometara
Kod nas kad bi auta stvarno isla na tehnicki.. nebi 50% auta moglo vozit... a mozda to i treba.. sta fali da raja autobusom ide?
Sam pao sam se ubio
strašna je stvar, kad se opanak popapuci.
Izgubio kontrolu zbog jurcanja, a ne zbog nerazjašnjenih okolnosti
hebo majku kae prvo gepek vidis... i gruhhh
Ko voza u brezi zabole ga bubrezi, jbm ti brezu, svaki drugi je u Sarajevu, pa kolka je ta breza majku mu, ili jednostavno nma više Sarajlija
Ahhahahahahahahaha
Ne smijes tu parkirat
Terorista
Nije vozac izgubio kontrolu nad vozilom vec je vozilo izgubilo kontrolu nad vozacom. Kako to? Pa kaze dobar instruktor voznje 'ili ces ti voziti vozilo ili vozilo tebe', logicno je zakljuciti iz ovoga da je vozilo udesilo vozaca, znaci vozac nije kriv vec vozilo.