Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesi ti puc'o? Jesam. oćeš ikad više? neću majke mi... dobro, idi kući i nemoj više...:)
Ovo su sve bakirovi i sda ljudi, da ima ljudskosti, a da ne spominjemo drzave davno bi svi bili na dozivotnoj robiji.
Pa cim je u ratu sverc'o naravno da je SDA kadar
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa zašto svi kriminalci imaju advokate po službenoj dužnosti, kao da su socijalni slućajevi i ne mogu platiti advokata? Sve su to naše pare koje se daju na njihovu odbranu. Svašta.
slabo ko danas smije na sake. sve su ovo mangupi al sa utokom spavaju. treba bjezat odavde.
cuj cojek puco u zrak dok je vozio, znaci kroz krov od auta i jos pogodio auto cojeka kojeg inace ne poznaje, koji mu je prijetio i koji ne zna zbog cega. ovo nebi mogo ni dejvid koperfild u svojim najboljim danima.
ko fol ne zna ko mu je prijetio, ovo nisu price ni za malu djecu.
trklja2 jebali ti ja i Izo mamu i sestru a moze i kcerku
E Izedine, yebo te onaj tko ti ime dade . . . ! ! !
Ovde na internetu svi nemaju kockaste glave, svi svi su akademici, lijepi, savrseni i Sarajlije! Pa mi smo onda najbolja nacija na svijetu! Da su svi kao Izo, dobro bi bilo, Izo nosi glas najjaceg covjeka u Sarajevu preko 30 godina i niko ga jos nije izazvao da se potuce s njim, tako da ja i danas najjaci u Sarajevu, svi ovi bilderi se furaju na Izu. Nije ni on cvjecka al za ove novokomponovane je stari vuk i mangup!!
E vala i tebe netko yebeno vara ... ? ? ? To što ti valjaju - nisu proteini, drogiraju te jarane ...
haha jebbo te izo u prkno, isto maloumnici a ne odrasli ljudi, cuj najjaci covjek u sarajvu smijel neko na sake. Kolko vam je godina? Na sta se ono fura braco mila
Jadno društvo, jadni ljudi, jadna budućnost.
Omar Mjesecar najbolji primjer kako od covjeka postanes govno.
Omar mjesecar je advokat po sluzbenoj duznosti a ne privatni advokat, njega kriminalci odaberu a on mora da ih brani jer mu je to jel, sluzbena duznost. Covjek drzavni advokat.
Čovjek prizno pola mu se prašta pola niz vodu i eto ga večeras u svom" teško "zarađenom kafiču
It s time for omar tntnt batmann(omar) @
Kad je Vahko zavrsio srednju,do'so Izi reko babo moram odbraniti maturski i da zavrsim sa skolom,Izo skupio raje ispred kafica Babica,Hukaru,Hugu i ostale socijalne probleme htjeli skolu prevruniti jedva ga ubijedili da se smiri. Kasnije Izo kaze Benje mi ja kad sam osnovnu zavrsio nije toga bilo :)
ZNACI SVAKOG KO TI PRIJETI TREBA GA PUCATI... BOZE SACUVAJ. MOZE LI SE DRUGACIJE RIJESITI U PM.
slika mi traume nanese ..
Sarajevo aka Divlji Zapad
Sad mi javise razlog pucnjave, Izo pucao na profesora fakulteta jer je oborio Benjamina na prijemnom ispitu :)