Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije mu kafa legla
Za nož pa herojski na ženu. Jadnik. Sad će dvije-tri guslarske sage o junaku M.D.
Ne volim gusle. Ujednačeni tonovi nemaju ljepotu.
Ja volim guske!
inicijali m.d. - milorad dukud glavom i bradom!
duduk!
radi se u licu mevludin dino dugonja
Pod hitno gandzu treba legalizovat ,i kad ujutro ustane nek se naduva i bice miran i nasmijan...!
Bice dobar sve dok te gandze ne nestane pa opet kriza.
Rekoh li ja...vlah vlahu oči vadi.
Mora da mu nije dobro kusur izbrojala
evo scepo pise da se opstina istocno sarajevo ukida
_" U Istočnom Sarajevu danas je napadnuta konobarica jednog od ugostiteljskih objekata na Dobrinji 1, potvrđeno je za portal Klix.ba u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo." Kakvo istočno Sarajevo??? Sarajevo je uvjek bilo cjelčina i zvalo se Srajevo. _"Kako je za Klix.ba istakla glasnogovornica Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić, još uvijek se utvrđuje motiv napada." Ja ću vam reći koji je motiv napada. Motiv napada je DIVLJAŠTVO!
@Novosadjanin, ne znaš ti grad Sarajevo, a nećeš ga nikad ni upoznati. Otet je dio Sarajeva, pa ste ga prekrstili, samo da nije Sarajevo. Sarajevo je uvjek bilo cjelina. Oteto je prokleto! Uvjek je tako bilo.
@otkos, neznalico papane nepismeni, sjedi -1!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako rano bode.....,cetnik ,...ovo je s'predomisljajem.!