Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u naslovu vam fali samo TELEVISA PRESENTA...
Goli Otoce gdje si nestao, rado bi te na duzi period posjetila ova \"fina\" sarajevska raja tipa ove dvojice!!
Ukucam u google kad opet ovaj krade auta po sarajevu ccc :D
pokusaj lopova i kriminalca, dal je svestan koliko jadan je ?!
harbas moj glabas
SAMO GA NA SLUŽBENI PUT !
idiotska zemlja gdje se ovakvi pustaju. Izgradite konacno zatvor za 5000 mjesta i kraj. Dabogda nekom od sudijine djece on pucao u noge pa da se konacno probude i pocnu ih zatvarati. Ali opet, bez velikog zatvora nista.
J.e.b.o vas Hajrudin, ostavite jadnog momka na miru...
Slazem se 100% sa TITO-m. Kazu zatvori puni, nema mjesta da leze, pustaju ih preko vikenda itd..... A u Sarajevu i BiH nema ceste da valja, korita rijeke da je cisto, bez najlon kesa i sl. (casti Biscanima), park uredjen i da ne nabrajam dalje. Samo prislini rad, krampe, lopate naradjansta odjela i udri, pa vidimo ko ce uzeti utoku ili noz pa praviti probleme.
Nacija Ponovo isto zamka , ljudi nasjednu na provokacije političkih podanika koji pišu ovakve provokacije i za njih dobiju platu . Nije problem ovog krimosa dali je iz Foče ili je iz Sandžaki ili je Sarajlija još manje dali je musliman , srbih , jevrej ili bilo šta . PROBLEM JE U DRŽAVI koja svjesno dopušta ovakvim da rade što rade i plaše narod , koji prtisnut kreditima jadom i bijedom opet glasju za svoje \" jer vidi šta im ovi drugi rade \" Treba ignorisati bjelosvjetske ljigavce , i vratiti kazneni sistem koji je savršeno funkcionisao , pa da ovaj lik sad odradi 5 g na autoputu sa lopatom , ili da nam čisti grad u narandžastoj majici a da mu se djeca smiju a ne da ga slave i da mu se dive. Tim sistemom svi bi bili na dobitku Auto put bi se brzo završio jkp rad bi uštedio gradu puno para A KRIMOS bi sigurno izvukao pouku
najstrašnije je sto su svi ovi \'\'mangupi\'\' godista \'90 + zar to nije zabrinjavajuce?! umjesto sto se prepucavate po forumima,i samo trazite bilo kakav povod da se izvrijedja neko,pametnije je okupiti raju,demonstracije,nek se uvede policijski cas,itd. a ove g.u.z.o.nj.e na vlasti poslati da patroliraju,pa da vidimo ko se osjeca sigurnim u ovom gradu!
Gradim se za tebe....!!!
Svi nešto pendreci, ovo ono, svi ste jaki samo na riječima. Samo na riječima, i iza kompjutera. Harbaš hara, ebe se njemu za vas što pjenite.
Treba mu prezime promjenit u HARAMBASA !!!!
Mracni srednji vijek ? Dok je na istoku cvjetalo ? DEGERICE jedan, zahvaljujuci tim Turcima s kojima je \"cvjetalo\" i jesmo u rupi u kojoj se nalazimo i iz koje necemo za jos 200 godina izac. Procitaj kako se zove ovaj s Harbasem. Lijepe moje Njemacka, Austrija, Svicarska...tih mjesec dana godisnje ne razmisljam hoce li me neko zbost i upucat...daleko od domovine, a na sigurnom...TUGA !
pa sto ti ne ides u iran da zivis??glupko i po tom vasem serijatu samo vjesaju djevojcice koje su bijeda i rezu ruke fukari,mislis da ce debelom kadiji sa mindera neko suditi ili njegovoj porodici.bosnjaci se kunu u serijat a svi pobjegli u zapadne zemlje?????????????????????? ?????????????
KAMERMAN AFRIKU PA SNIMAJ