Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje je sad onaj \"uzimam kesu uzimam papir\" hahahhahaha sad nam bas treba da daa neku izjavu :D
Gdje god sretnemo bradonju treba mu nozem na zivo beradu zguliti!PLACENICI su bas izabrali dan kada ce izvrsiti jos ejdan teroristicki akt:PETAK,nejsvetiji dan u Muslimana,prvi dan svetog mjeseca za Muslimane..I ONI da se zovu vjernicima??Sta ako pukne jos jedna bomba..TREBA MAOCU ZAPALITI!Bosnjak sam i vjernik ali ovome trebna vec jednom stati u kraj.SVAKOG BRADONJU ZA GLAVU SKRATITI AKO ZELIMO DA BUDE BOSNJAKA I ISLAMA I DALJE U EVROPI!
dzabe ste krečili :)
Mevlid je izgeda bukvalno shvatio da je \"petak dan za metak\"!
Dubre jedno lopovsko. Trebali ga odmah skinut AWPom. Suft jedan obicni
da li on nije bio bradonja, ubila bi ga policija kao psaa, vidis policijiu bilo stid vise i na kraju ga morali raniti, znaju oni da bi bradonje zapalili grad, da su ga ubili. Bradonje ce ovu vlast naucit pametii ili ce im se ovo desavati. hahahah.
Ko stiti Vehabije. Neko u VLadi?Sto se govori u jednini. Ovo nije pocinio pojedinac ,nego jedna organizovana organizacija.U informaciji koju upravo slusam na RadioM, govori se da je strani drzavljanin, pojedinac. Znace ova organizacija kojoj je centar Gornja Mioca, \"gdje su ssve kuce bikle zakljucanje katancima\", koji su znali sta ce se dogoditi, koji u BiH zivi poslije povratka iz Austrije , koji se ovdje ozenio ,ima zenu i dijete, nije jedan suludi \"ludjak\" kako vec zele da ga prikazu, vec jedan OPASAN TERORISTa, clan ORGANIZOVANE BANDE. koja ima svoj program i koju nasa vlas tolerise. Pogledajte po komentarima koliko ih ima. Imacemo , IRU, ETU, koje su 40 godina djelovale u svojim zemljama. Necemo moci slobodno da se krecemo po gradu. Dizace po zraku, poslovne centre. policiske stanice, stambene zgrade. Sarajevo je mali grad. Imacemo ponovo Rat. Ne znam sta VEHABIJE zele., od BIH napraviti islamsku drzavu? To ce tesko ici. Najvise ce nauditi svom narodu .
ja sam iz novog pazara sad zbok jednog coveka hocete da zavadi te bratstvo koje godinama traje nismo mi komadovali tim covekom sramota za vas samo.I STA VAM ZNACI SMRT SANDZAKLIJAMA :/
Vidite koliko je straha ulio samo jedan covjek sa puskom u nase policajce retardirane, a zamislite sta bi se desilo da je bilo 100 ovakvih ljudi naoruzanih, zauzeli bi citavo Sarajevo !!!!
kratko jasno sve vehabije i selefije u bih pohapsiti i pravac gvantanamo zlaja učini nesto kao i prošli put to nam je jedini spas via gvantanamo za bradate spodobe nalet ih bilo
Da. Mi Bosanci smo zaostali pa moramo pamet uvoziti iz Sandžaka!!? Ti nisi dobar garant. Možda i jesi negdje kupio diplomu kao i većina vas, ali vjeruj, s njom ne dolazi i pamet.
Pa ti i ne možeš imati posao i tebi slični posjetitelji portala jer cio dan sjedite i iz kuće danas niste ismrdili napolje.Imati vremena po forumu i portalu prdeljati stvarno to samo besposličari i besposličarke mogu.A sve kofol rade od sabaha do akšama.Pola njih obične mizerne se-ljan-čice sa jedva završenom SSS.Hajde odvadite nemojte za sve svoje neuspjehe i nemanja druge ljude proganjati.Nije korektno, živite u zabludi svojih velikih \"uspjeha\". Nisu baš svi lopovi,kao što vi mislite. Nego vam se samo neda naći posao po završetku škole u kojem je plata 1500KM i više sa još nekim beneficijama.Previše digli cijenu,šta li?
@YEP Jedino Srbi mogu ukinuti Republiku Srpsku, a to neće. Jedino Bošnjaci mogu uništiti BiH, a to izgleda hoće. Jedino Hrvati ne mogu ništa učiniti, a baš ih plaho i ne brine.
Tačno. Radovan je tražio federalnu jedinicu i 35% teritorije a Nofra i Aljo su rekli - Jok Radovane, evo tebi Republika i 49% teritorije ali izvini, morat ćemo prvo ratovati. Šta će, Rale je to morao prihvatiti.
Nema niko ništa protiv ih 1% sandžaklija, osim što nam uzimaju posao, stanove itd, al hajd, to inekako.
muamer, mevludin.... svi ste isti....jedi g.ovn.a bosno i hercegovino
ja ne znam sta svi prozivate Sandzaklije, umijete li da kazete da ima i finih i normalnih , da ima i profesora , doktora i magistara Sandzaklija . samo se uhvatili onih losih koje ni mi ne podrzavamo .