Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusaj ubistva i cao. Sto ne mogu ovih primitivnih "tradicija"
Bojim se da bi na kraju “osteceni” komsija zavrsio sa krivicnom prijavom za nedozvoljeno drzanje bojeve municije u stanu
Kazu, kas se zenit, kad ce svadba. Kakva bolan svadba, pa nisam luud na to pare trosit i gledat rodjake petog koljena koji mi vise nikad nece doc
Da li je završilo zrno u stanu ili metak, ako se radi o metku onda nije ispaljen, metak kad se ispali zrno izlazi iz cijevi a čaura ostaje.
Taj đikanski običaj treba potpuno istrijebiti u Bosni. Policija bi trebala hapsiti svaku mazgu koja upotrijebi oružje na svadbi.
Ja sam jednom guzio trebu iz Tuzle uzela mi 150 kerima za taxi
Zar to nije srbski obicaj? Koji su oni ukrali od crnogoraca?
Bolje u stanu nego u guzici!!!! Trebao si komšija uzvratiti pa nek slave u PM
Na Ircu je top
nemarnost svatova - klixe svaki dan me sve vise odusevljavas
Treba li to još nekog iole vaspitanog i dobro odgojenog zaprepastiti ? U Tuzlu se protekom godina slio sav moguć šljam iz vukojebina. Nekadašnjih Tuzlaka je malo. I, sve ih je manje. U tome je sva zla kob prodaje časti, koaliranja s đavolom osobno i diobe vlasti pošto-poto. Gradski, urbani maniri, kao i oni koji ih imaju i baštine, skoro su potpuno izumrli u ovom gradu.
Potpis buraz. Odoh i ja jos malo...
Komentara u pm... seljacki... Primitivni... Pa mater vam vasu jos vam opanci iz djepova vire, a pricate o primitivizmu.
pa jeli to tako teško dometi zakon o zabrani oružja.oo bože..
Pa za ovo se oduzima oružje in to sigurno barem po zakonu
zato i jesmo gdje jesmo, obicaji nivo plemena nekog u gabonu
Ovo malo gdje da ima u civiliziranom svijetu
Seljakluk teski.