Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fuj kretena ,treba zakon donijeti da ova stoka drzavu ne kosta ,smrtnu kaznu i xatvor za sitne pocinioce a ovu gamad iskorjeniti.
Ma svi zulici su govna bili i ostali...
Svaka cast sudija ,ali za ovakve nema pravde bez vjesala i elektricne stolice!! Valja sada ovakve Bitange 30 tak god. : cuvati,hraniti,grijati,lijeciti,kupatilo ,wc prljati...
OK je ovo, ali kako onda sud objašnjava da onaj monskrum dobije samo 20 god. za saučesništvo u paljenju živih ljudi u Višegradu?
@wolf07 To sam I ja pomislio, generalno ti ratni zlocinci dobiti tako blage kazne, da je to prosto nevjerovatno, da npr. jedan drazen erdemovic dobije 5 g, a priznao ubisto stotinu ljudi, a u Americi se za silovanje dobije 20-ak godina, a vlahadija se opet buni I kuka, mayku Im ye6em.
Uvedite smrtnu kaznu i bice kolko tolko bolja situacija...barem ove monstrume unistiti...
Iskreno zaslužuje i duplo ali samo mi je malo glupo kad skontam da je Karadžić samo 8 godina više od ovog osuđen. Kako ? Zašto ?
Zašto nemamo smrtnu kaznu? Jel monstrumi poput njega trebaju da leže i jedu od naših para? Druga opcija je rad u rudnicima, željezari i kamenolomina
Kad vidim presude po 4-5 godins ova je odlicna, i svakome ko ubije minimum 30 godina bez prava pomilovanja ili smanjenja kazne
Malo je i 101 za ovakve monstrume