Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijedna omladina treba do 30-te zaraditi za X6.
Ovo kao iz pripovjetke,samo umjesto "djevojcica brala jagode" ide "djevojcica valjala bobice"
Bakir vam je najbolji odgovor dao Ja i?
Imam prijatelje koji su neko vrijeme pusili marihuanu i njihove intelektualne sposobnosti su drasticno opale, postali su debili blago receno. Ne smijem ni mislit sta je s ostalim tezim slucajevima koji su na teskim drogama..
Je li trgovala Kalom Drogom (Lik iz "Igara prijestolja"?) Pokušala ga prokrijumčariti u BiH k'o migranta?
sad ce biti "djeca pjevaju hitove"
Pa kazu nece omladina da radi😁. Ja sa 19 čovječe nisam dalje od knjige vidjela.
19 godina a već se bavi biznisom. Što su ti nove generacije.
to i jesu vaši maximalni dometi... npr trgovina respiratorima i testovima sa budžetskim novcem bi već bila izazov
Najnelogicnija drustvena zabrana u povijesti. Licemjerno je za moje dobro cuvati me od ekstazija npr., a reklamirati alkohol i cigarete, pogotovo kad istrazivanja (Britanija, recimo) pokazuju da se broj mrtvih od alkohola i duhana na godisnjem nivou mjeri hiljadama, a broj mrtvih vezano za narkotike ostaje na manje od 200 godisnje. Socijalna psihologija i ocuvanje monopola na nivou.
Duhan legalan, ali ne mogu sebi da posadim dulum duhana, drzava zadrzava monopol. Amerika donijela demokratiju u Afganistan, par godina poslije, najveci izvoznik opijumskog maka je upravo Afganistan, najveci kupac Amerika. Na kraju krajeva, treba kamilicu zabraniti, cuo sam da smiruje, znaci psiohoaktivna je.
Ovo intro u četvrtu sezonu Narcosa, baznian veržn he he
Zenska samo postala odma koku fura hahah
OD KOJIH ONA VELIKIH RIBA NABAVLJA DROGU???? MOZDA ODE DO KOLUMBIJE TROLOM???
LaHak pos'o a parali..posljedice se ne uzimaju u proracun..bona ne bila..sutra ces i ti djecu imati..
Mlada nada.