Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte praviti djecu kad niste spremni, evo meni je 26 pa se smatram nespremnim.Nije Momak u Inat ubio Djete, nego nije znao sta znaci imati djete i koliko je to lomljivo bice.
bas to,nije imat djecu stavljat slike na fejsbuk i kupovat djeciju odjecu i pipe.
Niko tebe ne moze spremiti na grceve i plac po 2 sata, kada ne znas sta mu je, ali opet nakon par mjeseci zaboravis da se to i dogodilo i uzivas u njegovom djetinstvu ... sve dok ne krenu zubici pa onda opet isto :)). Najbitnije od svega da roditelji nisu u problemima da su uslovi za zivot kakvi-takvi na ovom vaktu da se mogu posvetiti djetetu. Ja iskreno ne mogu ni zamisliti kako je ovome ubojici ... on zna ubio je svog sina.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
NAĐITE KATILA DA MU PUCA U GLAVI I KAŽE, UPS NISAM HTIO. SAMO VJEŠATI OVAKVE MONSTRUME
Ljudi ne misle o posljedicama tek kad urade nesto onda bi kao razmisljali ali kasno! U Americi bi dobio 387 godina zatvora pa moze plakati bez prestanka!
Tragedija.
bijednik! DA JE BOŽIJE PRAVDE OVOG LEŠINARA BI TREBALO JAVNO OBJESITI NA TRGU ISPRED ,,VJEČNE VATRE,, I TU GA DRŽATI DOK NE ISTRUHNE KAKO BI ONI KOJI EVENTUALNO POMISLE PODIĆI RUKU NA DIJETE VIDJELI DA SE PREMA TAKVIMA NEĆE IMATI MILOSTI.
Policija pretresa prostorije portala Klix.ba
Nemože te ništa na ovom svijetu razveseliti a i rastužiti kao tvoje dijete. Kad si gadljiv i sebi ono kad ti se nasmije sve te prođe. Treba društvo malo da se pozabavi ovakvim slučajevima, ovdje ima i rata i kućnog odgoja i svega... Pozdrav.
nenasjedajte psihopatama opet bi uradio isto , nek ispašta za sveljude kojima je srce slomljeno i koji su plakali
Ovo je nesretni slučaj koji je svakako za osudu zbog takvog odnosa prema bebi. Al puno je gori slučaj Hajvana Rastodera pa su ga ipak pustili lešinari bez obzira na uznemirenost javnosti.
Nije znao, odnosno smetnuo je vjerovatno te drvene dijelove. Ali je sasvim sigurno da mu nije bila namjera ubiti vlastito dijete koje je usput čuvao. Al ovaj manijak je daleko gori, voziti brzinom većom od 100 na izuzetno prometnoj raskrsnici i još reči da nije kriv, uz to kopile još prijeti IZ-u da ga se ne vrijeđa sa mimbera jer je sileđija ostavio dvoje maloljetne djece bez majke. Da je čovjek a ne zvijer sam bi se ubio.
ovog "sbiljeska" treba dobro opaliti po glavi. mozda se probudi. kreten bi samo ubijao. pa kretenu covjek se iskreno kaje i njeg ce to tistiti cijeli zivot.
Place sto nema nikoga da muci vise.
a što rastodera ne ostaviše u pritvoru po istom osnovu? jao gadi mi se ovo sve.....fuuuuj
neka ti sudi dragi Bog
ja mislim da mu nece biti toplo u zatvoru
Zanimljivo je da su ženu pustili, a dala je krivi iskaz, tj lagala u ovako dramatičnoj situaciji. Najbolji dokaz o kakvoj se osobi radi.
Objesite ga, pa mu se izvinjavajte, i plačite za njim !
Sta se desava, jel pretresa policija RS redakciju klix-a ???