Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možeš ti idiote plakati koliko hoćeš i daBogda plakao sav svoj život, ali to ne pokazuje da ti imaš i trun sasvjesti. Ti ne plaćeš zbog svog djeteta, nego plaćeš zbog sebe, valja otići iza rešetaka. Šta si mislio da će ona mrvca ostati čitava kada si je ti iznerviran, zbog njenog plača bacio na drvenu fotelju, daBogda tebe onako bacali, pa sav bio polomljen, a ne umro, nego se patio. Da si bio pri zdravom razumu, a nisi sigurno, vjerujem zbog opijata, zapitao bi se zašto tvoja beba toliko plaće, pa bi je umirio kao pravi roditelj. Šteta je da si i nakratko bio otac, prava šteta zbog malenog.
Idiot podigao u vis dijete i BACIO od DRVENU fotelju al nije htio da mu dijete umre.. samo za ovu retardiranu izjavu dala bih mu 5 godina zatvora !
Koliki fakin moras da budes da djete ubijes na mrtvo bacit maxumche, gada zatvoriti u gas komoru
...pa ga je zato išutao,polomio kosti i,na kraju,ubio? Na vješala s ovim delegatima,po kratkom postupku!
LAKO TI JE SICUSNU BEBICU KLOSARU BACATI DODJI NEKOM SEBI RAVNOM PA GA BACI SVE TI JEBEM...UMRI U ZATVORU ALI BI TE JA PATIO SVAKI DAN!!!
Jos dok je u osnovnu isao nije bio dobar s glavom,a kako je rastao iz godine u godinu sve gori i gori maloumni stvor debilko pravi.Allah sve vidi ! Vrati se svakom sto je zasluzio cak i gore.
Kome i zašto treba komentar na ovu vijest? Bezosjećani ste.
cuvaj suze kad te budu g***li u zatvoru ;)
pa eto jos to nisu utvrdili u istrazi , bit bce da jeste zlocudan toliko da sa nije mogao kontrolisati prema jadnoj bebici , vjerujem da ce utvrditi tacno njegovu psihicku konstrukciju , bude li monstrum ceka ga to sto si rekla
nece ga bukvalno guzit ma kakvi ali da ce prokleti sam sebe zasigurno
Ludak ubio dijete,po nalazima dijete je zdrobljeno, UŽAS
Jednostavno debil. Umjesto da je bebu odnio u bonicu da vide sta je razlog sto nemoze jesti i place on je otreso od stolicu. Jadne bebe sa umobolnicima, ne znaju reci nit se mogu zastititi pa prolaze pakao sa umobolnicima dok ne odrastu. Strogo kazniti i premlacivanje beba.
...dijete palo, i zadobilo tolike frakture........gori je onaj ko bi u ovo povjerov'o.... ....nego 'vako......baciti tebe sa ovog borer-tornja, pa se udari gdje god hoćeš.....monstrume....
eee, kukala ti majka, šta uradi! kako možeš živjeti sa tim teretom?!
Otac sa ovim iskazom samo dokazuje koliki je monstrum. Kad pomislis da veci ne moze biti, procitas ovakvu hladnokrvnu laz i uvjeris se da uvijek moze i gore...
@Moreno83, a da li si primijetila da i majka štiti monsruma. Tvrdi nešto u korist muža, iako nije bila prisutna nemilom događaju: "No, nakon obdukcije su on i njegova supruga privedeni na saslušanje. Najprije su tvrdili kako im je dijete ispalo, da bi Leđen na kraju kazao šta se dogodilo..."
Pa da nema slicnosti s njim nebi se udala za takvog monstruma.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebao bi se i ti zagrcnuti sa jednim konopcem oko vrata.
Neki ljudi bas ne zasluzuju djecu :/ ne ponovilo se jadno dijete :((
a neki koji bi bili divni roditelji ne mogu dobiti dijete, nepravda