Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bulevar, ti su dusevni bolesnik okruzen drustvom koje truhne od mrznje prema drugom i drugacijem, ta mentalno zaostala okolina u kojoj si dojen fasizmom i kompleksom nebeskog naroda ce te kostati dozivotno, jedini izduvni ventil ti je klix, bijednice.
@Athlean92 Sine oni ti to sve glumi, prosipa ovdje komplekse na internetu jer nije bas uspjesan biznismen.
E sta bi od one nekad divne Ilidze...tuga
Nije Ilidza nego El*Idzha
Sve od sportskog centra i autobuske i tramvajske stanice pa do rijeke Zeljeznice treba srusiti, poravnati i travu posaditi. To je takav seljakluk na tom prostoru da ga nadaleko nema a svakako niko nista drzavi ne placa. I sve arapske radnje pod hitno zatvorit jer one nisu uopste ono za sta se izdaju a i ne trebaju nikome svakako niti opstina ima ikakve koristi od njih. Nadam se da ce novi nacelnik koji ne bi trebao biti papak to i uraditi.
plati reket i nema bum....svi sretni
Dovoljno je procitati komentare i skontati zasto nam nikad nece biti dobro na ovim prostorima. Nije nam dobar onaj druge vjere, nije nam dobar onaj iz druge drzave, kantona, opstine, sandzaklije, arapi, rusi, doslje, seljaci, Tuzlaci, Sarajlijice, Zenicani.....
To su policajci, samo su oni na ulici u to doba.
Moze li ikako nekonkretnije?
Drzava eledza
Može li i jedan dan bez prepucavanja i blaćenja jednih i drugih i trećih? Može li jedan dan u miru ? Dokoni , neobrazovani i zatucani kompleksaši na sve tri strane. Imate li ikad išta smisleno i suvislo napisati? Poradite na sebi i badava se krijete na portalima..znate kakvi ste. Mijenjajte se ljudi..prođe vam život ni u šta..pokušajte barem..bolje će vam biti
Tajne sluzbe razaraju Bosnasko bice ubaceni elementi na drustvenim mrezama razvlace pamet Bosnaskom drustvu i tako stvaraju stanje nepodnosljivosti .
Kome smeta jaka Ilidza.
Mirno SPAVAJTE !!! Čim onaj OSMICA riješi probleme sa DIPLOMAMA, NEZAKONITIM VIDEO SNIMCIMA, NEZAKONITIOM LICENCIRANJU POLICAJACA, TAJNIM sastancima sa SUDIJAMA...on će se ODMAH posvetiti ovim SEXI LETOVIMA U NEBO !!!
DOŠLA SAM IZ SANDŽOKA UČLANILA SE U NIPu
"Oni su se samo vratili svojim korijenima i nikoga nisu izdali niti im je to ikada palo na pamet. Izgleda da se naš musliman može poredijeliti za svaku naciju samo ne može biti Srbin", rekao Selimović. Istaknuo je kako vjeruje da bi atmosfera na prostorima gdje danas zajedno žive oni koji su "ostali Srbi" i oni koji su "postali Bošnjaci" bila značajno relaksiranija kada Bošnjaci ne bi negirali svoje porijeklo.
Alija nije ni krio svoje srpske korijene, pa u njegovim dokumentima piše da je "Srbin islamske vjeroispovijesti". "Poznato je da su Izetbegović i Slobodan Milošević prilikom razgovora spominjali Izetbegovićevo beogradsko porijeklo" Izetbegovići bili poznata begovska obitelj u Beogradu, a daljim porijeklom su iz Smedereva i prezivali su se Jahići (od Jahija - što na srpskom znači Živko).
krezo požuri po pomije na Čengić vilu u Sarajevo jer je Milutin već krenuo sa Sokoca, nije u redu da ti djeca budu gladna na novu godinu, imam i malo iznenađenje za tebe ! 😎