Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pored naše "policije" a posebno naših raznoraznih "specijalaca" nama ni mafija ni banditi ni vanzemaljci ne trebaju... ježi mi se kosa na glavi kad mi neko kaže on je"specijalac"
svako ko misli da osoba moze svojim izgledom i/ili ponasanjem zasluziti silovanje - ZASLUZUJE DA SAM BUDE SILOVAN I TO JEDNIM MASIVNIM. zaostala, primitivna, maloumna - STOKO.
ti se samo handri sa garama i uzivaj, nepetljaj se u nase poslove.
Ja komentara i ovih havetinja i konjusara sa 24% Alahu dragi, nezanju ni clanak kako treba da procitaju. Izet Hasanović i Hajrudin Bajraktarević nisu pripadnici policije RSa.
Bratstvo i jedinstvo na dijelu
sto se skida niko nije od čelika. :)))
Vrlo zabrinjavajuće. Izrazito nesposoban rukovodni kadar u policiji u BiH svojim neradom i neznanjem proizvodi loše u problematične policajce U konkretnom slučaju dvojice "specijalaca", kada bi neko pažljivo sagledao njihov ulazak u policiju i razvoj karijere, otkrio bi ogromne i ozbiljne propuste koje su pravili NADREĐENI. Od nepotizma do korupcije... Nadređene rukovodioce mora koštati karijere greške i propusti koje prave potčinjeni, jer imaju mehanizme da zahtijevaju disciplinu i odgovornost a samim tim i da preventivno djeluju.
1312 zbo si sad u nogu ga, leptirom ti sj**em facu ja od uha do uha, ti mangupi u tamno plavom prave nam se vazni...............................ove noci otici ces kuci ali s nalazom ovdje ne proalzi razum ko pokusa skontat fazon je**mo sado mazo ko nece htjet ce ba nazor za to ti to.........................zovi sve mangupe slomit cemo noge vam p**kama vam dajemo da ciste sobe nam smijemo se muriji u mahali haha razmahali smo se Allaha mi BUBA JE OBJASNIO
Jesu li ovi trebali da spašavaju one majmune iz Skupštne kad su ih terorističke bebe blokirale?
evo mupu rs prijavljujem policiju koja patrolira na podrucju krupca istocno sarajevo ,gdje zaustavljaju sve zivo samo ako ima natpis firme i uzimaju mito u iznosu 10 km , jeli to moralno mupe rs
ne bi me čudilo da je to neka namještaljka,dala kurva pičke i sad kao silovana,pa će biti policajci bošnjaci van it rs
Tako je, nemojte ih hapsiti, samo ih suspendujte. JESTE LI VI NORMALNI, TUZILASTVO I POLICIJA???????? BOZE BUDALA.
I onda se čude što RS želi da se odvoji od ove lopovske BiH. Pa tamo ber nešto djeluje kako treba! I JA ću, kao pojedinac, tražiti svoj entitet i pravo da se odvojim od lopova na vlasti. To treba učiniti svaki pošteni građanin BiH, pa neka lopovi ostanu na drugoj strani i neka se otimaju između sebe.
Ovo se desilo u RSu idolu-_-
Wow,cuj sto su se modernizovali.Vise nije ravaku ne hostesa.Spremniji su oni za EU nego nasi politicari:-) :-) :-) :-) :-)
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske osuđuje sramno ponašanje ove dvojice pripadnika Specijalne jednice policije, koji, kako su naveli, na ovaj način kaljaju ugled institucije svih časnih pripadnika. ------------------------------- Pripadnici silovatelja, zlocinaca, masovnih ubica, Hanibala Lectora, pljackasa, bandita, dilera droge se opet zajabavaju. Cuj "kaljaju ugled institucije"? Hehe, srpski humor.
sta su trebali uraditi,ubiti srpskog povratnika kao policajci u bihacu ?... ne pricaj o komsijskom smecu kada se od vlastitog ne vidis....
Smradu fašistički, koliko su povratnika, djece i žena prebili i ubili tvoji vlasi? Ovaj majmun što se vratio je sav rat bio špija i slao podatke, a kad su ga provalili, on je zdušio. Ko mu je kriv što se vratio konj glupi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zašto prvo napišete puno ime i prezime osobe, a onda dalje u tekstu pišete sa incijalima?
zato da ne pisu svaki put puno ime to je lakse
moguće, ali opet čudno izgleda.. možda su mogli staviti IME P. bolje bi bilo 100 puta :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)