Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
unistena desna traka godinu nakon postavljanja... poslije godinu samo je skinuli i napravili ruglo... i od tada nikad da je presvuku..... znaci 10-tak godina tako stoji...
Vozi sporije,stićeš brže!
@Velez4za klasicne mudrosti
Onaj ko je slikao, mogao se potruditi da barem opiše uzrok. Makar i preliminarno, šta kažu očevidci. Ovako svako nagađa, a iste stvari se ponavljaju u nedogled. I drugo, moraju li se baš stvarati kilometarske kolone, da li je policija mogla biti malo brža sa uviđajem, ili barem efikasnije regulisati.
ovu cestu treba renoviirat ovo je sve osim brze ceste
trebaju vozaci naucit koristit brzu cestu
@jedan vamo treba im prvo objasniti da je ovo brza cesta, vecina misli da je autoput i prema tome i vozi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgleda da "drakonske kazne" koje je uveo svevisnji sbb-ov ministar Jusko nisu urodile plodom. Sad bi trebao podnijet neopozivu ostavku iz moralnih razloga. Ali nece radoncicev pulen ni prstom mrdnuti..
Momak i cura. Udarili covijeka u citroenu i sletili sa ceste, vjerovatno od brze voznje nije ni vidjela auto ispred sebe. U autu je covijek bio sa djetetom. Nek su prezivjeli ali od danas nek se prevoze bicklom, pozdrav
Gdje nalazite ove fotografe ? 4 slike, od toga dvije iz svemira slikao drotove...