Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze sacuvaj, iskreno me strah voziti, a i biti pjesak na pjesackom
mene nicega nije strah
Semso cak ni sa Dodikom u krevetu. Malo cigivili
ne zna se dal su gori pjesaci ili vozaci, iskreno! a ko je najgori? ovi kreteni koji se uvijek okupe, da iz prvog reda vise pomalo krvi, pomalo muke, mozda smrti...bolesno!
Okupi ih se 200 a niko da priđe i da pomogne.
znam... tad mi bude zao sto pripadam ljudskoj rasi...
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
bolan Nedime šta nam ovo rade
Zali Boze zena koje su nastradale, nista se nece promjeniti on ce opet po starom receptu u Njemacku da se malo smiri, jer ga je ovo strasno "potreslo". Nije on jedini koji je divlji, ima i gorih slucajeva, al su roditelji face pa im prolazi. Stara MILICIJA bi sada dobro dosla, prvo batine, pa onada LK.
samo za ove odbrambene da pojasnim da su Sarejevo branile SARAJLIJE kojih više nema....nažalost ostale sarajlice koje Sarajeva ne bi vidjeli da ne bi ovoga krvavog RATA.
Dodji na jevrejsko,sve stara raja.Doduse nema kuce iz koje nije neko poginuo ili ranjen,moj otac je invalid 70%,ali je ostalo sve staro,nema nikoga sa strane.
neznam sta govoris,nisi normalan!!!
www.sarajevo365.com budi ono što jesi
ja bi mu dao dozivotnu odmah
Za svaku saobracajnu nezgodu kriv je vozac koliko puta kao pjesak predjete na crveno svjetlo za pjesake koliko puta srljate preko prelaza pretrcavate preko ulice svaki dan predzem po 150 do 200 kilometara gradske voznje uzmimo prosjek 100 kilometara znaci mjesecno 3 hiljade kilometara mjesecno sto neko nece ni za 2 god preci ima svega nije bito sta vozite uvjek morate biti na oprezu nikakve krvi nije bilo ima ulja na putu i to je to pjesaci netrcite za trolom doce drugi a ima oni koji negledaju nista imajte na umu da vozilo nemoze stati u metar
Ovo je neki gospodin sa Nissanom.. Vidis kako mu ni inicijale nisu objavili... saznajemo dole od nekoga da je navodno rijec o nekom doktoru.. E pa sprcim mu tetku ko god da je.. Pa dovoljno govori stanje ovog tenka od auta kako je propisno vozio... pu..
Uvesti visoke (zatvorske) kazne, oduzimati vozačke dozvole i automobile. Još jedna dobra stvar bi bila i obavezna kamera u automobilu uz digitalni zapis s tahografom. Ovo je prevršilo svaku mjeru. Danas kad uđeš u vozilo, ne znam hoćeš li iz njeg i izaći živ.
"Prema prvim informacijama, vozilo Nissan je udarilo u pješakinje, nakon čega su na mjesto događaja izašle ekipe policije i Hitne pomoći." Jok, prvo su došle ekipe policije i Hitne pomoći, nakon čega su se pješakinje zatrčale u vozilo Nissan i udarile ga.
Kad ćete početi čitati ono što napišete klixovci
A kod nas jeste ludnica... Generalno niko ne pazi ali ipak vozaci u gradu treba pozornost da obrate, samo postalo ovo cesto, bas cesto
Mjesto: Rupa, poznato i pod ranijim nazivom Sarajevo.
ovo treba ubiti...
da je normalno vozio sigurno se ovo ne bi desilo
...udari sa 40 u banderu...ovako ćeš izgledati...
...mala površin audara, tzv. malo preklapanje...ovej test dole je na 40mph... http://www.motortrend.com/features/consumer/1305_volvo_xc60_iihs_small_overlap_crash_test/
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
taj vozac koji je udario pjesakinje je sin od Hanke Paldum , bila sam tamo sa rajom kad se to desilo i ljudi koji su tu okupljeni tako su rekli, sin koji je by the way narkoman .
nemo j li lupeteti njen sin je na metadonu svaki dan u ulici Omera Stupca i nije narkoman večn ezna šta če od para pa se okrenuo životu,
meanwhile in Djibouti....