Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje da ste ih pustili uz duboko izvinjenje, kakva sprdacina od suda i tuzilastva, a sutra usjeci metar drva da zagrijes kucu odma te sude
I kaze idi radi 8 sati za 1000, da prezivis treba ti 1500 samom Pa pocet cu se i ja kriminalom baviti krvavu vam majku
A sta je sa kolegama saucesnicima iz mup ks ? Zataskavanje i dalje jel ??
A sta je sa Danilom Cicovicem? Krade auta 20 godina??
Znaci, vec slobodni, a ako je sta ostalo, platice da ne leze. Gori prekrsaj je ukrqti m2 drva
LOL kako niste svjesni da mafija drzi u saci jer je sama drzava takva "ako dobije vise od 2 god lako kuca sa porodicom bude raznesena"
Stvarno ste ih trebali pustiti, jer svakako niste normalni.
Eto pa sad Vi pjenite na Hrvate .. Nisu Hrvati problem Bosne , nego političari ! Da sve dobijete sto tražite npr. Cijela Bosna bez entiteta , gradjanska država , jedan presjednik Itd. Od sutra ! Šta bi se promjenilo?!? Ista plaća , iste sudije, isti političari , ista razina korupcije, mafija Itd. Jedino umjesto Hrvata onda bi medjusobno bile dvije glavne bošnjačke stranke koje bi se cepusale za plijen !
Izgleda najbolji studija i tužioc onaj hadžija iz Lukavca. Čovjeku treba spomenik podić a zatvorili ga na 20 godina što je spasio sebe i narod od budala.
Čuj po godinu, a milioni potrošeni u istragu da bi se zatvorili po godinu, da li ih je stid čitat presude?
niste se trebali zahmetit za ovo
Fuj, fuj, fuj!!!
Skrivena kamera?
Sramota
U ovoj zemlji tek ce zavladati pravda kad vecina sudija i tuzitelja odu iza rešetaka
E cuj Ognjen Muharemovic,jes' ga Bosnjo napravio 🤣🤣
A narode ti na sisu I lagano sisaj hahahhahahha