Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije moguće da bošnje piju alkohol!?!
SIMO SIMO SIPAJ GA TATI DODIKU !!!!!! JEBL.TI MATE. RS TA TVOREVINA NASTALA NA GENOCIDU TATI GA DODI MALO FLAMFAJ !!!!! PA SE MJENJAJ TE !!!!
Sve to treba u Zenicu na par godina !
OVA GRBAVICA POSTALO PRAVO OPASNO NASELJE
toooooooo pipo isto razmisljamo hahahahah sve genocidna gamad kriva hahaha bih4ever
welcome to Sarajevo... pipo, ti si bolestan
Ne vjerujem da su ga bez RAZLOGA napali .sacekajmo da vidimoi sta ce rec ISTRAGA ko je izazaoa sukob ne bi se cudio da su ovo izrezirali genocidasi da svbijetu pokazu da je SARAJVO nesiguran grad. BIH4EVER!
Mora da je Dodik kriv sto su bosnje priklale Nijemca. A krivo je i entitetsko glasanje.
A ne navode je li tip Nijemac pravi ili bosanski musliman .
SAOBRAĆAJNA POLICIJA URUČILA 384 PREKRŠAJNA NALOGA !!! mislim da ovo govori za sebe, ovog nesretnika izboli, tuce, pucanja, bombe i sl... SVA MURIJA TREBA DOBIT\' NOGU I SAOBRACAJNU PUSTITI DA SE BRINE O SVEMU! ILI TO ILI ZA UBISTVO, TJELESNE POVREDE I SL. UVESTI MANDATNE KAZNE...
Ko mu je kriv što je dolazio u Sarajevo. Šalim se, naravno. Policiji dati veća ovlaštenja, tužilaštvu pravo da zadržava do mjesec dana u istražnom zatvoru osumnjičene za krivična djela koja povlače kaznu zatvora dužu od dvije godine, a sudstvo kompletno reformisati. Sirotom Nijemcu najbolje želje za brz oporavak.
SAOBRAĆAJNA POLICIJA URUČILA 384 PREKRŠAJNA NALOGA dodajte jos 1 ... rekli su mi ga kuci poslat xD hhhh