Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi su bolesni, gledam po Zenici, to ubrzava do 80 kmh pa onda koči,.. divlja se,.. bolest, nedostatak ljubavi, slocijalnog zivota, paznje..
slošijalni šivot
To je onaj sto je drogiran krenuo kuci u Bosnu,doslo mu
E zbog ovakvih retarda nedužni stradaju, Ma to treba odma 10godina u zatvor,plus trajno oduzet vozačku
Umjesto da se preda, provede dan u stanici, popije kahvu i prenoći, svakako će biti pušten.
I vozila burazeru..i vozila oduzimati
Zasto policija nema helikopter kao sve zapadne zemlje .tako nesto kada prestupnik uradi helikopteru nemoze ni u mrako da pobjegne a tako ni da sakrijese.Ministar isak voza se umjesto da taj helikopter ganja kriminalce
ukrao vozilo 100%...
sve je to zbog zbog krize u sociali
Nisu gavtrebali ni izvlaciti svakako je steta sto takvi udisu zrak
Rambo 🤣🤣
Teško je za zamisliti šta je u mozgu tog degenerika, to treba uspavati
Gledao Eurosong sigurno
Konjina
E pojeo je navago kad ga uhvate
Sto je najtuznije sada ce tuziti policiju za pretrpljeni strah radi potjere.
Ma tezak ponedeljak.
A u vozilu je mozda pronadjeno STA??? Policija suti.
Suvozac za sad, a ostalo ce pronaci kad ga izvuku iz vode. Po tebi bi sad trebalo ronioce da prekopavaju auto pod vodom. Ti bi zahebo i Ramu.
Uhvatit će ga vrlo brzo, pa nije ovo New Delhi da se ne zna ko si i šta si. Fakat mi nisu jasni glupani što bježe. A onda neće bit samo uhapšen nego će ga i iscipelarit da će bit tačnija njegova prognoza od Sladićeve.
dobru staflu u ruke i ima ovaj sto je ostao da pjeva ko saban
Nije "bankinu" probio nego zastitnu ogradu. Bankina je samo prosiserni dio puta do saobracajne trake, po pravilu neasfaltiran...