Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrali oko 200 vozila i dobili 6 i 4 godine zatvora?!! Kriminal se definitivno isplati u ovoj hebenoj nazovi državi.
A odsluzice 2/3 srediće im Isak dobro vladanje
Nisu ni ratni zlocinci gore prosli..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Opseznog predmeta i gowana, dobili 10 godina ukupno hahahah
E jeste ih kaznili...Sveukupno 80 000KM i 10 godina, a oni terorisali grad godinama, milione u autima ukrali...Niste ni ovo trebali, sto niste pustili ljude, jos im odstetu platili za lezanje...Nema ovdje pravde, samo se naoruzati...
UKRADES CD PLEJER IZ AUTA I DOBIJES 3 GODINE I RACUNA SE KAO TESKA KRADJA:))))) PA STA JE ONDA OVO 200 KOMADA:)))) ALI NEMOJTE SE ZALIJETATI, NEKO KO JE NEPOSTENO STEKAO TOUAREGA PA MU GA UKRALI, DOBIO JE SECERNU BOLEST ILI SLOM ZIVACA A TO JE VID KARME...SVE NEGDJE PISE I TAKO MORA BITI...
Smijurija prava! Toliko vozila ukrali, koliko su ljudi i porodica uništili, a dobili premalo zatvora?! Ovo je definitivan dokaz da je vlast-policija i tužilaštvo u talu sa lopużama! Ko će narodu namiriti štetu koja je milionska?! To je pitanje na koje tužilaštvo treba dati odgovor!!!
Treba Denis natovarit mutspa ono kad govorio da mu ukrao auto ima smisla povežimo kada Mutap onu škodu ubica dvojice policajaca vratili za Srbiju i momenat kada u Lukavici prebijaju dvojicu zaštićenih svjedoka autokradljivci debelo povezani sa autopsliocima šef izgleda u Lukavici a ko da nije Srbin čudno
znači ubrzo počinje opet....
Narkomani obicni bez zuba,nema za sta ker da ih ujede,to treba u celo metak odmah
Kakva smijurija od Krivosuđa
puno im je to, pustite ih u vrtiće sa našom djecom, nisu opasni
kad vidis da ti krade auto śuti i zovi policiju??? nesmijes stititi svoju imovinu a policija se sklanja
Bolesnoj naciji u sumskoj je jedini izvor prihoda kradja auta po Sarajevu
Edi Arslanagiću 12 , a ovima 6
Hoce li ikad drzava stati na kraj ovoj mafiji iz osiguranja nije fazon samo da mi kao klijenti placamo naknade a da pri ostecenju dobijemo samo Qurcinu!!!?
Sta je sa nama ostecenim kojim su vozila ukradena ili provaljena ko ce nama platiti naknadu ? Placas osiguranje full casco nista nece da refundiraju kriju se ispod malih slova u ugovoru znaci ziva pljacka placas drzavi prireze poreze putarine registraciju osiguranja na putu upanes u rupu imas 2000 maraka stete i niko ti nece da plati istu.
Hahahaha, joj viceva majko mila.
Oko 200 skupocjenih vozila ukrali, više milionsku štetu uzrokovali, I dobili po 4 i 5 godina samo? Jel ovo šala nekakva? Pa veći banditi su oni koji su im ovako blage kazne izrekli nego oni!