Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Ranko Escobar 😂! Trebali ste napisati da je uhapšena u Medellinu ispod Trebevića.
Raspitivala se na srpskim stranicama par dana prije ubistva o iznajmljivanju stana za "dečka" do 500 eura. Fino čeljade, tako to rade studentice iz studentskog. Žali Bože kome država plaća tri obroka i smještaj! Ovakve se narugaju nekom djetetu što nije moglo otići na fakultet
I takve Sda primi u sudstvo..pipisamo se
Kako te nije stid stavljat sve studente i studentice iz studentskog u isti koš, jedva čekam jednog dana ti svoje dijete da pošalješ negdje u neki studentski pa da vidiš kako je kad ti djecu prozivaju na internetu bez razloga. Niste zadovoljni sobom i svojim neuspjehom pa se non stop na klixu okomite na studente, sramota.
Ne znam zašto naše Tužilaštvo hapsi državljane BiH (rođena u Brčkom) po nalozima Srbije? Pa oni nisu niti jednog zločinca kojeg mi tražimo izručili BiH!!! Šta sad, još će nezakonito curu izručiti Srbiji iako je državljanka BiH. Stvarno smo Afrika sa strujom.
U ovom slucaju promptno se pohvataju skoro svi, ovaj se uprati i znaju gdje se krece itd... A u slucaju Memica i Dragicevica vec godinama nesto traze, istrazuju. Pa vise nije jasno sta je dokazano, sta nije, sta je sljedece ako ima sljedece. Kada hoce mogu a kada stite kriminalce onda nece.
Poznajem Azru Šabanovic mogu samo da kazem "boze pomozi" da joj otac samo zna sta je sve radila u Sarajevu i s koliko je muskaraca bila umro bi covjek od sramote...jos pise bila u ljubavnoj vezi sa ovim likom iz Brckog...jes ali jos sa 50 likova u shemi hahahaha unistila je i seve i porodicu svoju...sram da je bude...
Pa i studira socialni rad... To o cemu ti pises je prakticni dio njenog obrazovanja...
Gdje si pjevac
Jes dušu dala za poliku i socijalni rad
Sponzoruša vidi joj se na njusci da su je krimosi rasturili
Udaj se za mene azraaa
Sramota je da ovako objavljivate sliku od djevojke i obiljezavate je za citav zivot. Mozda se samo nasla u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu.
Dok joj krivnja nije dokazna nego je samo osumnjicena, ovakvi clanci su utuzivi.
nisu to dzaba uradili
Ovo su one sto se slikaju po Dubai-u,Maldivima,Baliju itd a kad pitas roditelje sta vam kcerka radi kazu studira,sve fine i postene…
Klix zna da se seta po bjeljinina a policija sumske nema pojma
Kuravela
balijska fuxa