Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka zadnji svjetlo ugasi. Hvala.
@ZisausAt SDA je aktivan.
@Atomski Top haj malo preberi oko zuba mozda bude riđih Bakirovih stidnih dlacica, SDA Flautaš
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iz ove Bosne treba bjezat sto prije
drzi se sume i sumadije ...
Mislis ovoga i gorega nema u Njemackoj? Ovakva i brutalnija ubistva su ti cesca tamo u svim gradovima,vecim-manjim nebitno, nego u cijeloj BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo Titina policija pomaže Ovo danas je katastrofa kod one policije prije dobro si morao razmisliti hoćeš li napraviti neki problem a da nepričam o ubistvu ili prodaji dröge.
Svasta
"Narod koji ima takvu omladinu ne treba da brine za svoju buducnost ""
E cuj komsije u soku, pa ko da je ovo prvo od nove godine nebi izlazio iz soka da citam avaz crnu hroniku svaki dan. Ovo je stvarnost i realnost svaki dan i bice jos gore kao i svake godine. Zahvaljujuci zakonu ove tvorevine
Kakvom zakonu? Jel to pise da mozes nosat sjekiru i ubijat ljude? Ovo je realnost svakog grada. Uvijek imas one normalne i one majmune sto hodaju sa nozevima i bodu se medusobno. Nece mu policajac stajat pred kucom i gledat jel on ponio noz da nekog zbode il nije.
sve su to " normalna" događanja za jedan grad od skoro pola miliona ljudi, mislite da toga još više nema po "njemačkama i amerikama", o kojima toliko zdušno "ser_te"! Ali sada treba da se pokaže tužilaštvo i sve dalje u sistemu, da bi se te pojave smanjile na minimum
Hajmo sarajlice sad komentari kako mu treba provjeriti rodni list. Sigurno je sipac,sandzaklija ili šljego sa sela.
I pitaju se neki,zasto ljudi odlaze.....nije vise novac u pitanju....
Ne idu u berlin zbog sigurnosti sigurno
Svi koji ne vole ovu zemlju i nemaju snaga ili ne žele da se bore za nešto bolje u ovoj državi, neka slobodno odj*bu u obećanu zemlju Njemačku gdje je sve med i mlijeko
samo da vidim jel mi klix brise sve sto napisem?
retardirana djeca od retardiranih roditelja se međusobno malo poklala..crna strana svega nažalost samo jedan stradao smrtno ostalo ih nekoliko da maltretiraju normalnu djecu normalnih roditelja a kada odrastu ubijaće policajce i neće niko znati ko su!sve u svemu tužna vijest samo jedan manje..al biće bolje nadajmo se
lijepo lijepo jedan "mangup" manje još ovih pozitivnih vijesti nam dajte
Svako ko djeluje imalo sumnjivo na ulici treba da se legitimise, pretresa i ispituje dan-noc da ne bi doslo do ovoga. Policajci da se malo bolje vide i rasporede po ulicama svih gradova.
dole brega sere sa trubama, prija ono naprdjivanje sa sff, ej koja smo mi ustvari bjeda zalosti. sve nam naopako
Svako ko djeluje imalo sumnjivo na ulici treba da se legitimise, pretresa i ispituje dan-noc da ne bi doslo do ovoga. Policajci da se malo bolje vide i rasporede po ulicama svih gradova.
Djecu na robiju 10 godina nek robuje da vide kako je tamo.
Besparitis i kofrcenje oni sto ga imaju