Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 500 maraka mjesečno rizikuješ život + besplatno radiš kao portir i potrčko lijenim službenicima. De kopiraj, de onom reci, de isprintaj. Gade mi se svi koji koriste poziciju moći.
@TopKomentar niko te ne tjera da radiš ako ti se ne svidja sjedi kući i šuti
u tih 500 ti je i topli obrok
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Heroj. Da je ranjen u Londonu dobio bi pola miliona ostete i orden casti. Ovako kahva, secer i po kile banana, na zalost
Ne mora znaciti. Nema tih para koje zivota vrijede, radio on za 500, ili 5000. Hvala mu i brz oporavak, Aldine.
@Sprzo307 aha ha ha a po zakonu o zaštiti na radu sada bi njegov poslodavac morao platiti 10 000 KM jer je propisno nosio zaštitnu odjeću ahahaaa oplakat ću bože koji mi zakon imamo to je za ne povjerovati a niko ga ne poštuje.
brz oporavak momčino
ee cuj iz mjesta "pokoj" ..zamisli stanujes u mjestu " rahmet",,tbj,ne bi smio zaspat..pa mjenjajte to zivi bili,ako je tako registrovano ..pod hitno..eto sad imate i heroja,brz opravak mu zelim..
@uraniovoduprevario Bio mrtav ili ziv, svakako si Pokojnik lololol
Pokoj nije mjesto nego naselje i nije kod Bihaća nego u Bihaću.
@rupanaguzici ,,i ti ga sad komplikujes,Pokoj je na ulasku u Bihac,nije u Bihacu,naselje koje ima svoju tablu kad ga prodjes dolazi tabla za Bihac,tako je vec preko 50 godina mog zivota...
Hrabri Aldine Zuliću spasio si možda nekoliko drugih života rizikujući svoj, to zaista mogu samo veliki ljudi, sve najbolje ti želim.
@boshniak lijepo mu je zaželiti oporavak ali bi ga ja lično naružio kad ozdravi.Upravo je pao na ispitu kako se treba ponašati u takvim situacijama.Lično bih mu dao pismeni ukor za nepropisno urađen zadatak.Umalo je poginuo i ostavio siročad kod kuće.Mislim da ni obuku nije propisno završio.Elem neka ozdavi što prije i pamet u glavu.
Zivoti se spasavaju tako sto se daju pare i zove policija kad lopov odmakne. Ovako se ugrozavaju, svoj i svakog u blizini.
Za ovaj hrabri cin dobija Seiko sat od 70 km s' posvetom .. 😏
Mislim da je krajnje vrijeme da se u banke uvedu specijalno obuceni zastitari sa dugim cijevima na gotovs.Izostanak pravne drzave i sigurnosnih agencija podcinjrnim vladajucim oligarhijama stvoreno je ogromno bezvlasce koje kriminalci razno raxnih profila i te kako koriste.Koliko mi je poznato da je ovo treci upad u banke samo u ovom mjesecu.
Teroristički napad
I sve to za 550 km.
Terorizam u pokusaju
Realno zastitari su bas mizerno placeni a vlasnici agencija glume gazdurine.Sramota, platite ljude posteno
@Enduro07 Dovoljno je samo pogledati ko su u 90% slučajeva vlasnici agencija, to su obično kriminalci, bivši korumpirani policajci, reketaši i sl.
Zato rodjo ako ti kakvu ostetu ne daju, dodji i sjebi sva stakla i saltere
Pozdrav od Tmuje ;-))
Crni Mujo sta nas brukas, ja se ovdje i rukama i nogama borim protiv ovih traktorista a ti tako, e moj Mujo.
Pogodjen u grudi ispod srca, njegov herojski cin ga je spasio od sigurne smrti!