Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lukacevi rezervisti u civilu sacekuse prave...
@yeba.mene.drzava Ma neeee....taj ubijeni napadač, to je bio Muhamed ibn Alija ib Taib ibn Mujo. To su nešto progriješili.
The Firm, Neobrezani teroristo. Oplakah ti na komentar. Vidim kako ste se kutarisali genetskog otpada. Muslimani dobili državu, srba sve manje, Bošnjaka i arapa sve više. Kosovo postala nezavisna država, slijedi Vojvodina i Sandžak, dakle osta samo Beogradski pašaluk. Mlogo ste jaki......hahahhahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Frajer odležo u KPZ Foča devet i po godina. Nakon toga zbog provala je osuđen na pet godina zatvora, ali nije upućen na izdržavanje kazne jer mu Osnovni sud u Banjaluci nije otkucao rješenje presude, zbog čega je jedan sudija disciplinski kažnjen??????? Dodikovv čovjek
tako samo bacis Kost i svi komentiraju gluposti od nekog Klitxy-ja i niko vise ne prica o tome zasto je likvidiran jedan Biznisman i ko stoji iza te likvidacije..
Sve se placa sve se vraca
Smrt diktaturama i diktatorima kao i njihovim botovima, kao mizernim kurvama koje ne streljat nego vjesat.
Pokojni gospodin Slavisa Krunic je bio svjetski covjek i izuzetna inteligencija i pamet, a posebno castan da on kao takav nije mogao sebe da podredi zlu u diktatoru i nakaradi u liku i djelu M. Dodika i svjetsli mesetara u Ruskoj Staljinistickoj reziji. Njegov stav da je BH moguca drzava koju je gradio na dobrobit svih gradjana ga je kostala zivota a posebno iz razloga da nije popustio i pristao da se podredi diktatoru. POKOJ I SLAVA MU ZA VJEKE VJEKOVA.
Ispita ce to novinar Avdo,drugi sumljam....
Prije će Liverpool uzeti titulu nego što oni nađu ko ga je rokno...
@Glasnogovornik Ighokea Lahtaši??
To je taj entitet, ubija svoje, jucer onaj mali danas ovaj lik. Tamo ce bit sve gore i gore, jos da krenu novinare hapsit eto ko Bjelorusija i ostali proruski tamni vilajeti. Prokleti dio drzave BiH.
@Nebi Pekarski kartel
Vjerovatno se zamjerio selefijama al eto sačekat ćemo dan-dva da presjednik presjednjištva bih službeno potvrdi.
Moguće je da potvrda stigne i ranije od presjednice susjedne hrvatske
Najbolje da se uključi u istragu rezervni sastav policije, da ovo riješi što prije. Samo ti Milorade hodaj po Beogradu, pometi konju svoje dvorište! Ili ovo ti već meteš???
EVO ZASTO SE TRAZI PRICUTNA REDARSTVENA ZANDARMERIJA!? ZA LIKVIDACIJE NEISTOMISLJENIKA I NEPODOBNIKA JEDNOUMLJA !?
Gdine Incko : jasno je da Dodika podržavate samo zato sto je on jedina prava opozicija 30 godišnjoj diktaturi Izetbegovica , ali sa ovim ubistvima RS vlasti su ipak prešle crvenu liniju
Ispostavilo se da je u okruženju u kojem živi, bilo potrebno i više od dva tijelohranitelja. Bogat i normalan čovjek u Republici Srpskoj treba da ima četu security osoba.
Ostade četvero djece bez oca😔 Koji divlji zapad.. Hoće li ikad iko stati u kraj ovoj političkoj mafiji
Zbog sigurnosti svih gradjana i djece koja su nam najdraza treba uvesti policiju na drzavnom nivou sa jednim ministrom koji je odgovoran direktno vladi BiH. NA stotine nakih agencija i policija ni ime im ne mogu zapamtiti BANDA ima samo jednog gazde to mora biti i u policiji Ako to ne uradimo bit ce sve gore.
sto bi reko Bake, automati upucali Krunića