Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imena! Kad ste policiju hapsili sva su imena bila dostupna odma, gdje su sad?
Nema imena,a kad je cura odma ime i sve informacije..KAKVA NEOBJEKTIVNOST REPORT KLIX.ba
Ili cojk ukrade 12m drva da ugrije svoju porodicu pu jebente
Druze glup si. Klix objavi sta dobije, a policija krije imena
Najveci lopov Balkanu Covic Jo’s n’a slobodi,ko ga cuva ,fasista Schmidt I Plenkoviceva Banda,kada on padne tada mozemo reci da ima pravde
Jansa, Dodik i Orban, oni su slag na ovoj torti. Ali naravno to se ne smije znati. Srecom propjevaju neke srpske snase koje nisu dobile obecani milion...nego pola od toga...onda ova trojka napravi novi poredak u piramidi pranja novca ..in opet se izvuku...
Imena su objavljena u Istrazi.
Bezimeni neki
Moguce da je onaj lik iz Zenice sto je slovencima prodao nepostojece maske u Koroni…Žilo
Nemaju iMena jer su bitni, curica od 21 godinu im ne moze nista
Pa što SIPA ne uleti Sebiji i ne zatvori je :D
Nisu dali inena zato sto je akcija u toku i bice vjerovatno jos hapsenja.Kad pohapse sve onda ce sigurno ici i imena.Ali,definitivno za sve kriminalce treba oglasiti imena javno i to da bude pravna praksa.
Imaju li ovi ljudi imena?
Hahah o onoj Eskobar sve objavili... O ovima ni inicijale. Sve govori koliko ko ima moci u medijima. Ako te razvlace, nemas nista uticaja.
Jesu li prali novac za sebe ili za onu nasu trojicu klovnova .
Ovakvi dizu cijene stanova, lako "zaradi" pa mu svejedno jel kvadrat 1.000 ili 10.000
Ja jutros slucajno oprao cenera u masini, evo citav dan cekam SIPU da mi bane na vrata, uzas
Ma nece ti nista, nisi namjerno jbg...
@Sky Drums nadam se drug, evo na apaurinima citav dan
Ima takvih transfera jos ne samo gradjevina.Mnogi otvaraju firme u hr i slo samo radi ovakvih transfera a kad dodjes u sjediste firme sekretarica i ko fo brdo papira a direktor vazda na sl.putovanju.