Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite govnara nek hoda kao i vecina ubica koji imaju pare a nedodirljivi su, ima i advokata i slicno, sve normalno postalo je nenormalno. Naje bem vam se mame
@IzTuzle samo sto bi mnogi docekali ovog govnara na ulici vjeruj mi.. na sve 4 ce hodat kad tad..
Pregazio je i Semir Efendic starog civjeka jer je vozio brzo kao i ovaj bolesnik...ovaj prvi nije ni pritvoren...
@MaslinovaGrana Ali Rumeni ubica je u SDA.SDA-ovci ne idu u zatvor, vec samo na vise funkcije. Nema veze sto imaju i video dokaz da nije stao na ukljucivanju u ulicu sa PRVENSTVOM PROLAZA.
poredis ova dva slucaja,prvo ovaj jad je narkomancina i pobjegao sa lica mjesta a uvio dvije mlade djevojke,a taj drugi je ubio starca od 85 god ostao je tu nije vozio 110 kao ovaj i na kraju ga porodica nije tuzila da jeste itekako bi mu se sudilo....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma svi su govna to su notorne cinjenice, njihovi ocevi nek stanu sa šmajserima na mjesto kuda ovaj bude provoden na sud i to je jedini realan oblik pravde koji ga mogu sprovesti.
Jadan covjek,,,,na faci mu se vidi da je nevin....hihihih
Utovio se kao krmak , monstrum👹👿☻
Jos jedna farsa od sudjenja u nizu SDA vidjenja pravde. Najjednostavnije je pozvati se na proceduralne greske. Zasto Efendica ne optuze??? Zato jer postoji video snimak ubistva pa nemaju prostora za oslobadajucu presudu.
I smrtna mu je malo , ubio dvije nedužne cure , porodice im unesrećio.
Gledaj buldoga..
Treba biti ponovljeno,bar jedno 40 god da dobije
mogo bi deda da postane do pravonesnažne
Jel taj proljev jos ziv,ma dajte po kratkom postupku to rijesite, ne budite majmuni,sestru ne dirajte,to je rezervisano za nas nocni klub.
Objesiti klošara,vidi mu samo glavurine i face .!!! Fujjjj 🤢🤢🤢🤮🤮🤮
Da se učlani u SDA, postao bi ministar saobraćaja.
Nema od naseg suda nista,samo pravdu u svoje ruke i oko za oko zub za zub !
Ma mogu svirat k.rcu svi. Nema teorije da ovu gnjidu neko pusti. Mislim da bi svi izašli na proteste, al odmah.
Bit će na kraju da su skočile pod auto, dok je vozio oko 40 .
jedinu pravednu presudu ovom debilu mogu donjeti porodice familije komsiluk i prijatelji ubijenih djevojaka....