Otkriveni počinioci teških krađa u TK
0
Četvorka oštetila telekom operatere za oko 100.000 KM
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Nakon kriminalističke obrade, uhapšeni su pušteni na slobodu\"..... ma cuj pusteni na slobodu trebali su im jos po 100 KM dat\'...ovo moze samo u BiH i nigdje vise ba...na kraju ce bit\' nagodili se s\' tuziteljem uslovna 3 mjeseca...ja bih ovo ba odmah za m.da objesio na sred carsije kao opomena drugim\' lopovima!!!!!!!!!!!
pustite komentare na ljepoticama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pustite komentare na ljepoticama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pustite komentare na ljepoticama !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uuuuuuuuuuuuuuuu dobra ova zadnja ISPOD OVOG KOMENTARA KOMENTARISEMO LJEPOTICE !!!!!
Za štetu nanesenu drugom licu od 100 000 ne pušta se nikako iz zatvora.Slijedeća šteta je 500 000 .Ostali slični njima ohrabreni nekažnjavanjem napravit će takodje štetu.Do kraja goddine zbog ovakvoga odnosa prema kriminalu šteta će biti višemilionska
Bravooo! !! to su sposobni mladi ljudi :D Generacijo moja volim te ( 89,90,91,92,93,94,95)-----> to je to ;)
ukrali im video nadzor.... hahahaha
FINALNA RASPRODAJA! http://www.facebook.com/mobilmedia.ba
@tesna TO LUTKO! Hahahaahahhaha
SIDO RODILA SI 4 IDIOTA
KOROV SE SIJECE U KORIJENU
Hebo te kralj, gledaj im godina :O 18 ,18, 17 i 17. Pa ja sa 18 nisam znao gdje mi je glava a gdje pozadina a vidi njih.
Vidi baterija i punjača iz Energoinvesta...Je6em li ti NEŠO I SUZANE MAJKU !!!
Brvo momci :)
sta ce jadna djeca nemaju sta jest sigurno je do babe !