Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne napisete puna imena i prezimena ovih zivotinja? Zasto ih stitite? Napisite ko su da im se raja moze nayebati materre
@mlacmudan pa stite svoje logicno jer su bosnjaci u pitanju
zato sto ce takvi vjerovatno biti buduci politicari...eno kao onaj ahmetovic...silovao malodljetnu rimkinju par puta...i posta ugledni clan stranke...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fuj..........stoka
@1 vehabije vole djevojcice
@1 sta su da su.........stoka su
Nigdje nisu napisali da su je silovali, vec da su imali spolni odnos, sto moze biti da je i ona, ta djevojcica upetljanja u ovo, jeb'te danas kakva su djeca, tj djevojcice/cure, sve i od njih ocekivati, nema veze sto je ona maloljetna, ali zeMsko je zeMsko, jos mladje, normalno da ce ovi biti krivi, a kako ti da objasnis i da se nesto drugo desilo?
Mamice vam bolesne j.bemo!
Treba ih naci
Kada neki covjek ukrade 2 metra drva odma ide puno ime i prezime i datum rodenja a kada 4 siluju djevojcicu onda samo inicijali Je li vas stid novinari?...
Ovo stvarno treba najostrije kazniti te monstrume pa da im vise nikad nebi na um palo tako nesto
najvjerovatnije radikalne vehabije moguce i romi
Sa djecom nikada ne trebas imati posla, ostaces posran.Prica je malo cudnovata.Momci putuju 54 kilometara da bi se sastali sa njom.Kako i gdje su je upoznali?Da li su znali njene godine? Mozda se je starija predstavljala ili za novac prodavala.Pre nego sto se pocne pljuvati po osobama, treba se istina saznati.Djevojcica nije silovana, sto bi se moglo posumnjati da je licno zakazala taj susret.U danasnjoj imovinskoj situaciji je sve moguce.Nije dobila novac kojeg je trazila pa ih je prijavila.
U tome je osnovna razlika između odraslih i djece (tehnički svako mlađi od 18). Dakle nema veze ako je dijete naopako i posrnulo pa se možda i želi ponašati nedolično, odgovornost i obaveza starijeg od 18 je da nema seksualni kontakt sa nekim maloljetnicom.
@CikaFajer Ah takva je naša prokleta avlija. Babuka ga neđe mora uštekat'. Krive su curice koje izgledaju starije, šminkaju se, nose suknje, hodaju same navečer, one saaaame tražeeeee ... naopako vrijeme, naopake curice, naopak odgoj ... samo oni ispravni, jer ne vide ništa loše u seksu sa nekim ko ima 13. Ja da kao odrasla osoba imam takav stav bila bih zabrinuta za sebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E ovo treba kastrirati odmah.
I roditelje joj kazniti
Te djevojcice koje nemaju ni 15 godina se oblace kao odrasle prepicke i ulaze u elitne klubove gdje meni ne dopustaju kao muskarcu od 20 godina. Mladja ce populacija shvatiti o cemu pricam tako da osudjujte koliko hocete ovaj komentar, govorim kako jeste nazalost.
@nemanjacBL djevojcice od 15 jasu najbolje osudjujte kolko hocete al ja cu na zuc uvijek radje odvuc onu od 15 nego od 20
@novibosmanbotina - Haha ti bolan sebe ne mozes da odvuces van mahale, a da vodis neku maloljetnicu negdje. Sanjaj. :D
mali kalibar kroz očnu šupljinu i da zrno luta lobanjom 😉
da napravi rikošet :D
Kreteni 😠
Da ovo nije s onog klipa kad su onu malu derali u basti kafica al doduse bilo je kasno
gdje se to vrtilo
@sejdovf hahahhaha vidi ovog brata :D :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovu cetvoricu treba posteno kazniti da im vise takvo sto ne padne na pamet, a ova mala od 14 godina.... Danasnje cetrnaesogodisnjakinje nisu kao sto su nekad bile, ove danasnje su "odrasle" i traze belaj. Ta malica je sigurno vise puta bila u drustvu sa tom cetvoricom i na kraju i imala odnose sa njima i to ko zna koliko puta. Kad joj vise nije bilo zabavno, e onda se beli pobunila i prijavila. Zadruga, big brother, Pink i ostala sranja su pravo edukativni za danasnje tinejdzere.
@CikaFajer ja gledam samo gepek i sifone i da nije ruzna, sto se mene tice moze imat i 12
@CikaFajer ma nisi me razumio. Boze sacuvaj. Ove kretene treba kazniti, a treba i djecu vaspitati da se ne ugledaju na onakve iz reality show-ova.
mogu mislit na sta lice olosi
@vodenicar2. Na bosnjake
produzi dalje