Sa djecom nikada ne trebas imati posla, ostaces posran.Prica je malo cudnovata.Momci putuju 54 kilometara da bi se sastali sa njom.Kako i gdje su je upoznali?Da li su znali njene godine? Mozda se je starija predstavljala ili za novac prodavala.Pre nego sto se pocne pljuvati po osobama, treba se istina saznati.Djevojcica nije silovana, sto bi se moglo posumnjati da je licno zakazala taj susret.U danasnjoj imovinskoj situaciji je sve moguce.Nije dobila novac kojeg je trazila pa ih je prijavila.
U tome je osnovna razlika između odraslih i djece (tehnički svako mlađi od 18). Dakle nema veze ako je dijete naopako i posrnulo pa se možda i želi ponašati nedolično, odgovornost i obaveza starijeg od 18 je da nema seksualni kontakt sa nekim maloljetnicom.
@CikaFajer Ah takva je naša prokleta avlija. Babuka ga neđe mora uštekat'. Krive su curice koje izgledaju starije, šminkaju se, nose suknje, hodaju same navečer, one saaaame tražeeeee ... naopako vrijeme, naopake curice, naopak odgoj ... samo oni ispravni, jer ne vide ništa loše u seksu sa nekim ko ima 13. Ja da kao odrasla osoba imam takav stav bila bih zabrinuta za sebe.
Prikaži sve komentare (83)