Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo će ih premjestiti u neko drugo mjesto a za javnost će biti """suspendovani"""
uhljebit ce ih u osa...
a ko to moze da slusa od djeteta jauke? Ko da je ratna godina i isljedno muciliste. Treba te policajce javno osuditi.
A zašto se imena policajaca kriju ?
otac ih treba tuziti sudu u Strasbourgu,ne ovim našim od kojih nema nikakve koristi
U Federaciji rasporeduju po drugim stanicama u rs hapse. Veoma interesantno!
Sveci bosanskih srba za nekoliko godina.
A sad pravo pitanje: od koliko su osoba dotični "policajci" iznudili lažna priznanja? Sav njihov rad treba preispitati kao i da li postoji organizator i ko im je pružao logističku podršku. Ja sam otkrio parapolicijske grupe u cijeloj BiH koje se mogu povezati sa smrtima Davida i Dženana.
A ne cesljate ih za organizovani kriminal? Koji ide sve do vrha vlasti u manjem BH entitetu?
novi eroji za murala
Formalno haha a onda laganini ce njima Srbija obezbijediti radno mjesto u Loznici ili gdje vec, ko i onim studenticama skolovanje, hajde ba nismo mi s kruske pali, samo mi svoje trpamo u zatvor
Svetosavci pokazuju hrabrost,kao i za vrijeme agresije na BiH,nad golorukim,starijim,ženama, dječici...4C,camo, cendvic,cvetosavce ,cpasava.
Za ove sto kazu da je kriminalac i to je kao opravdanje za fizivko nasilje…. Nema veze ko je sta je, fizicko nasilje je naopaka stvar. Velicanje i opravdavanje istog ( osim u samoodbrani) je i dovelo do svih ostalih pojava: nasilje u porodici , nasilnici su vladari ulica , itd.. Ovi sto vole da fale Titinu miliciju: zato su grozne scene mucenja isplivale u prijasnjim ratovima, jer zlo se gajilo.
Lezi keru
ČETIRI "HRABRA" POLICAJCA ČETIRI "FRAJERA" NA JEEDNO DIJETE....NJIMA DA SE NE PRIZNA DA SI LOPOV, MA I AKO NISI PRIZNAT ĆEŠ
Nije to jadno dijete nego kriminalac. Ako ne znaš onda ćuti. Kradu trgovine, obijaju, bolje na vrijeme liječiti policijskim batinama.
Jel ovde nerdin ibric osvetio oca kad je ubio onog cetnika-policajca
kadija te tuži, kadija te sudi, kadija te plaća....eto njih sutra na poslu da pregledaju hoda li Schmit po RSu...
Srbi umjesto orla trebaju da traktor stave na grb. Vise im je valjao nego orao.