Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tekbiiiiiiiiiir i booom :)
Šteta onog stabla ;-(
I meni to prvo pade na pamet, jadno nije moglo ni pobjeci. ;-) Niko vise nigdje nije siguran. :-(
U zadnjih 15 godina nisam vidio nikog od policije da radi alotest na vozacima. Samo se uhvate ong klipa lasera i sicaju strance.
alkotest
...boga vam, "vozači", kako vi to uspijete?
Iskreno bilo bi cudo da ne uspiju, kako samo voze. ;-)
Sve divljak do divljaka za volanom
I hajde ti sjedi za volan i normalno vozi, dzaba ti sve to sto ti postujes propise i vozis kako treba, kad na kraju nastradas radi divljaka.
Ovako bar znamo da nam je standard dobar kad možemo da se vozamo svaki dan, da položimo na onu staru foru: "ma zna on voziti pustite ga" i da u prosjeku po porodici imamo oko 2 automobila.
Kažu u avazu da su opet vehabije krive...
Sve se to dešava sa razlogom , ne kaže se djabe robe čuvaj se čuvaču te ...
Svako i sjeda za volan... Uzmi konja i piči gdje treba da pičiš, kad ne znaš šta je volan i kako se upravlja vozilom... Pa onda zbog tebe neki čovjek ni kriv ni dužan završi ili u bolnici ili mu izdaš pasoš za onaj svijet.
Opet Golfovi. Golfove često voze psihički nestabilne osobe. Dok je Golfova biće i mrtvih po cestama.
Promjena vremena...utice na psihofizicke aktivnosti...
Samo udri ko ga jebe osiguranje svakako ne placa ni 20% realne stete a mi inace volimo da se kurcimo pa malo po gasu na 7 hiljada obrtaja i 200 na sat