Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte lokat i vozit ...popjejte 200 maraka pa za volan a hebeni taxi je 5 km
kutija cigara
Izgleda da ovo nije bašta , ovo je čini mi se trotoar koji nije ničim odvojen od kolovoza a vozać je idiod ali ima odgovornosti i vlasnika objekta , inspekcije koja je dopustila postavljanje stolova na ovako opasnom mjestu.
Ovo je obracun sa lokalnim kabadahijama, ali promasio je i ubio neduzno lice. Pobjegao je da ga te kabadahije ne natabaju ponovo.
Sigurno nije bez razloga.
Kad zakon izgubi autoritet zato u toj drzavi nisi siguran ama nigdje.
Video sve govori. 1. Gdje je ovdje basta ??? Stolove pokitili na trotuar da pjesak mora na ulicu kada prolazi. 2. Gdje je policija da obezbjedi mjesto zlocina ? a ne da 799 ljudi gleda sta se desilo i prepricava, sto se vidi na kraju videa. Stane lik na sred ceste sa mercedesom, ovaj mu prilazi i prica. Pa nije Brcko London da se ne mozete pojavit za 5 min. 3. Snimanje udesa i nesreca je svugdje u svijetu kaznjivo, osim u BiH naravno.
Revizija vozackih dozvola!
Koliko vidim bašta je bila postavljena na pješačkom prelazu. Još jedna otežavajuča okolnost za vozača golfa😜 kao i za vlasnika lokala i trgivinski inspektorat.
skoro svaki dan postavim isto pitanje jos odgovor nisam dobio. Sta vam je to BASTA??
Basta = Garten, nemoj misliti da je to Avlija
skoro svaki dan postavim isto pitanje jos odgovor nisam dobio. Sta vam je to BASTA??
Zar ne vidiš, to je trotoar ispred kafića!?!?
Iz Maoče? Pa motiv je itekako onda moguc. Je li se cuo nesto iz automobila prije udarca, neka recenica?
Jeste, culo se Kacavendaaaaaaa samo za tebe.
...hoš da prodjem kroz´ate?
Ne razumijem ko je dao i ako je dao dozvolu da se postavi basta tu gdje jeste,pa kakva crna basta dok ozadjes iz objekta ako ne pazis zgazit ce te neko,objekat 2m od puta
teroristički napad
Neki koji su sjedili tu su pretukli tog vozača i pišali po njem. Ovaj ih zauzvrat pogazio
Jedan od razloga zasto ne sjedim u kaficimi koji su uz cestu