Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedo bog nikom..
Šta se prevrne u čovjeku, pa da digne ruku na vlastito dijete. Tuga, prevelika.
iznervira ga idiot i to je to
Zali Boze zao mi obojice.. oni znaju samo sta je bilo medju njima a i otac moze racunati da je umro.. vidi mu se star covjek.. nece ziv izaci vjerovatno..
MOLIM SVE DOBRE SUGRADJANE DA SE UZDRZE NEGATIVNIH KOMENTARA.OVO JE JEDNA PORODICNA TRGEDIJA I NEDO BOG NIKOM.MIKO NEZNA STA SE DESILO I STA JE COVJEKA NATJERALO DA POTEGNE PISTOLJ NA SINA.NEMA OPRAVDANJA .POZNAVAO SAM KOLEGU MUJAGU GODINAMA I TIME MI JE JOS MANJE JASNO ZASTO JE TO UCINIO. TO JE BIO JEDAN DUGOGODISNJI POLICAJAC PROFS U SVOM POSLU .ALI ETO
hej
Smijesni mi ovi tastatura komentatori sto brane oca ubicu licno sam momka poznavao i glavu bi na panj stavio da je zrtva jer
Ne dao bog nikome Ali kakva nam je danas ova omladina...
Tesko je ovdje bilo kakav komentar dati.No ipak kad pogledam ovog starca onda se ipak moram zapitati kakav je taj rahmetli sin bio kad je sebi sa svojih 38 godina dozvolio da mu otac ovako nesto uradi.
Tuzio i presudio je on i sebi nedaj Bože nikome
Ovako se i u ratu međusobno pucali...
ili nije dobar u glavu ili ga je neki teški zor natjerao na ovo..ne daj Bože kako god
Bas neki sladak djedica...na izgled
Tragedija Bgm, neka velika muka ga je natjerala da digne ruku na dijete. Ne daj Boze nikome nista slicno i bolje je sutiti nego svasta pricati na ovo.
Yebo nanu yebo oca ko je došo sa sokolca
Supruga umrla, sina ubio, on do kraja u mrdelji.. Ako ne presudi sebi.. Tragedija u cijeloj porodici
Što ne presudi sud presudi savjest....