Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U manjem entitetu i hitnu mora pratiti hitna, a Dodik se razgalamio kao da je Predsjednik Sjeverne Koreje kako im je sve super.
Pa nigdje se ne može komentarisati sta je ovo, raspad sistema?
onemogužćavanjem komentara se ukida mogućnost da kršćanski fanatici likuju i glume moralne vertikale i da islamski fanatici isto tako likuju i glume iste takve moralne vertikale...znači, jednim udacem disabliraš 1 vrstu govana u 2 vjere...paše klixu, paše lažnoj slici o nama kao cvilizovanim, paše i sigurnosnim službama jer bi se slomili tražeći sve i jednog verbanog zlikovca po bih i svijetu...
Sbiljeska citaj Saff
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sreća da je izbjegao drugo vozilo mogao je neko nastradati
ovo pratnja nasih ministara naisla i covjek da se skloni sleti sa puta.