Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahaahaha, dobra ti je ta, majstore!
BH Kladionice pljačkaju maloljetnike i narkomane
Bolje i to nego da vise čitav dan za Play Stejšnom. Osim toga kradu od lopova. Osim toga ovo će možda obeshrabriti neke kockare (kladioničare). Osim toga hrpa ilegalnih kladionica. U RS je pola pozatvarano od kako su doveli one inspektore.
@ Zagor - e, znaš ti onu od Pipsa - Kako si glup, kako si gluuuuup...
sta se cudite, teheran je to.
Meni bi kopali autoput, a politicari bi sa civarama odvozili zemlju, u guzicu bi im stavio metlu da ujedno i ciste za sobom
Na ljutu ranu ljuti lijek.
Kakav zakon takva i policija,nama treba zatvorenici da rade a ne da leze u zatvorima,Hitno treba mijenjati zakon
lopove cim uhvate treba ih zakucavati na krizeve...
Meni nije jasno kako to da sudije uvijek dodijele ove mizerne kazne, npr. ima mogucnost da mu da kaznu od 1 do 10 godina i u 90% slucajeva je to npr. 1 godina. Bez obzira kakva je pljacka. Covjece ovo su sve gotovo oruzane pljacke, znaci oni dodju sa namjerom ako se budes opirao da pucaju u tebe i onda ih ovi nagrade sa jednom godinicom. Pa dadni mu odmah cenera i neka truhne. Trebalo bi to sve kamenovati, ko neki dan sto je bila vijest, zakopat u zemlju do pasa i brdo kamenja i udri.
Haramom na haram.
Kakvi rezultati prolaze jedino u kladionici i mozes uzeti pare sa pistoljem...nikad sa listicom...