Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo je to za ovog praznoglavog ološa...
Bistricka bagra olos sljam on i njegova komplet mongoloidno kriminala oloska familija sjeme im se zatrlo
U pritvoru od 11 feb. ,znaci vise od pola godine otislo na sudenje koje ulazi u zatvorsku kaznu.Vani moze ranije nakon odsluzene 2/3 kazne.Znaci za nekih 9-10 mjeseci je vani,kao da nista nije uradio.Ovakvim osobama treba oduzeti dozivotno vozacku,a ako ga uhvate za volanom na jos jednu istu kaznu ga poslati,i tako svaki put kad mu padne na pamet da sjede za volan,pa makar bilo i u sali.
Malo, premalo. Kazna smiješna !!!!!!!
Sad ce izo da zaigra sisama i proslavi samo 2 godinice za svog ljubimca...
BENJO HORDE SU UZ TEBE
Ovo je šprdnja, šta dvije godine narode nenormalni trba da dobije najmanje 10 ova država je o davno otišla u .urac
Samo dvije godine??Ja zakona i govana.Treba roditelj da sprovodi pravdu kako bi ista bila zadovoljena.
Sramota
Za 2 mjeseca izlazi zbog dobrog vladanja i onda ponovo za volan. Ne brine njega oduzimanje vozacke on ce i dalje po svome. Nije olaksavajuca okolnost sto je stao! On je svjesno vozio preko ogranicenja u naseljenom mjestu.
Izađe on za 12 mjeseci
Bio i ostao spermatozoid jednog obicnog klosara i primitivca iz Sarajeva!
A da ja njega koji put pregazim,da li bi dobio 2 godine
kazne do 2 godine idu u kućni pritvor... tako da je kazna smiješna..
Izgazat govno
Pristao kaze na kaznu kako bi izbjegao medijski cirkus. Omare kako li ti spavas uopste s obzirom ko su ti klijenti, a jos nesto: Da nema medija da se izvrsi pritisak, ne bi ni imao koga zastupati, jer im se ne bi ni sudilo, kakva je drzava
Cudo da je dobio ista, u kakvoj kvazidrzavi zivimo.
Treba ova krivicna djela poceti tretirati kao pokusaj ubistva. Takvu primjenu su poceli i Njemci koristiti. Kada prebrzo vozis, pod zabranom i ne pridrzavas se pravila onda je uvjet umišljaja ispunjen. Ovom konju treba dozivtnu zabranu upravljanja motornih vozila izreci. On psihicki nije sposoban za to.
Zq 6 mjeseci je vani radi dobrog ponasanja i onda opet!
Karina od države..sve korumpirano i zasnovano na nepravdi..