Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fantome,to ti se zove obavjestajni rad na terenu.
prijatelju ako si ti navikao zivjeti u svom toru drugi nisu. Ja ne idem po vasim kafanama, ali odem na skijanje na Jahorinu ili sam isao u Tom da kupim namirnice.. A to sto ti ne vidis dalje od svog nosa pa ne smijes otici do druge mjesne zajednice jer ko zna sta si radio i nije ti obraz cist to je druga stvar. Zivi u svom dvoristu i nemoj nigdje izaci..
ALO BA BOŠNJACI,SINOĆ VAS JE BRUKU BILO U LUKAVICI,IZLAZITE KOD SRBA,JER KAKO SAMI KAŽETE NIKO KE ZNA NAPRAVITI ATMOSFERU KO SRBI.A BOGA MI LOČETE I ALKOHOL,IAKO VAM TO VJERA BRANI.SARAJEVA VAM PUNA USTA,A U LUKAVICI SE NE MOŽE ŽIVITI OD VAS IMA VAS I U TRŽNIM CENTRIMA I U KAFIĆIMA,JA ZNAM BAR DESET LIKOVA KOJI SU MUSLIMANI A KOD NAS SU STALNO,NEŠTO MI TU NIJE JASNO.
konta... glup si... ovo je agensijska vijest... pise u zagradi SRNA.... ne kaki... ako ti se ne dopada, ne citaj i ne dolazi na sa-x...
Cuj \"smrt lica\" hahahah \"smrt stomaka\", \"smrt noge\" \"smrt lica\" ...pa dokle vise nepismeni Sarajevo X pisu.