Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bradina je poligon za ove satro brze aute. To kad vidi bradinu odna gas do poda
a za njim crni dim suklja 🤣 mrzim vozit tuda
Tolike krivine, nagibi, toliki saobraćaj i opet kad se povremeno desi neki udes izmigulje se iz rupa ovi pametnjakovići kojima fol nije jasno kako je to moguće i predlažu rješenja za koja se ne zna koja su gluplja 😄
negdje kod bradine oko 23:05
A đe da nije.
Sramora kako dodik stedi na nasim zivotima a ona trafika droge nespominje se nigdje. Bitno je da su putevi jeftini i da se muslimani sudare na ulicama. Strasno dodik, ugledaj se na bakira i albance malo….!
svi znaju koliko je opasna ova cesta i opet ne paze, valjda misle ma neće mene, to je ta naša bahatost
kisa..klizavo
ma nemos tu parkirat !!!
ovo pisonja il zuga
I ne čudi me kako voze pojedini manijaci,povrijedženom brz oporavak
i jel musko
Jedan je Michael Scumacher,to se više ne rađa.Sve ostalo samo pokušaji koji mogu naškoditi sami sebi i ostalima.Smanjite gas i držite se ograničenja.
Bosnjaci se vracaju sa vikenda, klasika.
Poledica je
Ljudi završili saobraćajne fakultete nisu bezveze tu označili 30-40km/h.Školovani ljudi,ne možeš ti kad smo mi naopak narod,ne mogu da shvatim ovaj narod.74 nesreće se tu dese godišnje prevrtanje ili nešto slično i opet osoba to ponovi isto.Mislim stvarno nije mi jasan ovaj narod🙄🙄.Da li je ti neka želja za dokazivanjem ili šta već ili baš taj nizak nivo razuma???Ne znam...