Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo poceli navodit i marku trotineta 😂😂
I model xD
Znači svi smo svjedoci da i glavnom cestom voze romobili onako bez ikakve zaštite! Jos jure 40 km po trotoaru kao da je namjenjen za romobile a ne za pjesake.pjesak se njemu mora sklonit umjesto on da se skloni pjesaky!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bih za ove romobile uveo pravilo k'o za skuter, zapravo oni su još opasniji.
jutros sam bar njih 10 vidio da voze bez kacige, neurohirurgija plače za njima!
Za sve preko 2kw treba naci nacina da se registruje i dozvoli kretanje po saobracajnim trakama ravnopravno kao ostavim PMV.
Hitno to rjesavat pogotov nocne voznje ovih romobilista.
E cuj ne razumijem debile sto voze romobile pa i ti bi vozio da imas repa paša
Kamikaze ....to džuturum, popne se na ovog šejtana i sredinom ulice. Opasni 😎
U pravu ste kada kazete da ima bahatih vozaca romobila. Rjesenje je u izgradnji infrastrukture za tu namjenu. Pa razmislite malo u pozitivnom smjeru, da je svaki kilometar romobilo manje CO2 u zraku kojeg udisemo svi skupa.
Ajde ba i ovi bilmezi koji se dižu u 6 ujutro sa autima nisu bolji nikako i furaju gdje stignu dobro ih prebiti
Nista ne cudi, cude me kako svaki dan jednog ne zgazi
"Sa teškim tjelesnim povredama upućen na kućno liječenje."?!?? 🤔
Lomovi su okarakterisani kao teske tjelesne povrede, ako se ne varam, iz tog razloga poslan na kucno lijecenje nakon obavljenih pregleda.
Teska tjelesna povreda je lom, sad moze biti lom ruke, noge ili mozda zuba zbog kojeg ne moras lezati u bolnici. Logicno.
... u raskrsnici ulica Nikole Kolumbića Šake i Džemala Bijedića... Ne prodje ni jedan jedini dan a da na Klixu ne vidim barem jednu pravopisnu gresku, koju ni dijete iz osnovne skole nebi napravilo. Kako moze da bude U RASKRSNICI, a ne NA RASKRSNICI???
Samo kaznite kad ih vidite da sidju na cestu bez registracije
Policajac nema zakonsku odredbu da kazni vozača rokobila, čak i djecaaa od 10 godina voze uveliko, ne svjesni opasnosti. Užasno, glumimo europljane sl daleko smo mi od toga. Biciklo ispade opasnije od romobila..
Znaci pocelo je,a i voze ko idioti ne gledaju ni auta ni pjesake samo sebe
Voze noću od aerodroma ulicom Kurta Šorka, ljudi nisu nikako normalni. Još hodaju po Merkatoru po samoposluzi, raznose onaj peksimet sa ulice gdje se hrana prodaje. A djeci nisu dali na rolama.
Juce kod tramvajske na Malti. U pravcu Ilidze romobilom prodje momak, nekih 25 godina. Vozi posred trake i iza sebe napravio kolonu auta.
A brate voze ko bilmezi. Žao mi momka što je vozio automobil. Ove na romobilima samo treba kažnjavati
Čudi me da nema više nesreća u vezi sa ovim vozilima. Vozači trotineta učestvuju u saobraćaju bez zaštite a većina ih je bez ikakvog poznavanja i poštovanja saobraćajnih pravila. Apsurd.